Başkan Doğan Esnafla Kahvaltıda Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Başkan Doğan Esnafla Kahvaltıda Bir Araya Geldi

Başkan Doğan Esnafla Kahvaltıda Bir Araya Geldi

İzmit Belediye Dr. Nevzat Doğan, Belediye İşhanı esnafları ile sabah kahvaltısında bir araya geldi.

16.02.2014 11:43

İzmit Belediye Dr. Nevzat Doğan, Belediye İşhanı esnafları ile sabah kahvaltısında bir araya geldi. Kahvaltıya Belediye Meclis üyesi İbrahim Elgin, AK Parti İl ve İlçe yöneticileri, Belediye İşhanı Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Önal, İzmit Kent Merkezi Başkanı Ahmet Emre Aydın ve çok sayıda esnafta katıldı.

"Bizim belediyecilik anlayışımızda eski moda, kavgacı, demogoji ve laf ustalığı anlayışımız yoktur yıllardır hiç iş yapmadan koltukları işgal eden bir yapımız yoktur" diyen Başkan Doğan, "Biz her sabah uyandığımızda üzerimizdeki sorumluluğun ağırlığını omuzlarımızda hissederek çalışıyoruz. Şehrimiz için insanlarımız için işçilerimiz için esnafımız için ne yapabiliriz diye heyecanımızı yüreğimizde duyup işimizi görevimizi en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz. Dünyadaki başarılı örnekleri sürekli inceliyoruz ve şehrimiz için en doğrusunu yapmaya çalışıyoruz. Hedefimiz şehrimize dışardan insanların gelmesini sağlamak. Hatta yurtdışından insanların kafilelerle gelmesini sağlayarak şehir esnafımızı daha çok kazanan ve işlerini büyüten bir konuma getirmektir. Bunun için alt yapımızı hazırladık. Yeni dönemde şehrimizi tarih turizm kenti olarak ilan edeceğiz ve şehrimizdeki tüm esnaflarımız daha çok kazanacak, esnafımızın yüzünü güldüreceğiz. Bunun için her şey hazır. Zaten şehrimizde sağlık turizmi başladı, Sağlık turizmini daha da yaygınlaştıracağız. Avrupa'dan Asya'dan Ortadoğu'dan hasta akışını kolaylaştırıcı destekler vereceğiz. Şehir esnafımız için önemli olan otopark. Katlı otopark ve tranvay projelerini yeni dönemde hızla uygulamaya sokacağız. Yeni dönemde esnafımız hiçbir dönemde olmadığından daha fazla kazanacak. Bende bir esnaf çocuğuyum. Esnaflığı bilirim. Küçük yaşlardan itibaren su, gazete, simit sattım. Manav, bakkal dükkanımız da vardı. Esnaflıktan geliyorum. Esnafın içindeyim, esnafın ne şekilde zorluklarını bilirim" şeklinde konuştu.

Belediye İşhanı Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Önal da Başkan Doğan'a teşekkürlerini ileterek esnafa verdiği destek ve yardımlarından dolayı teşekkür plaket verdi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Doğan Esnafla Kahvaltıda Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement