Başkan Ergün'den Ramazan Sohbetleri - Son Dakika
Yerel

Başkan Ergün'den Ramazan Sohbetleri

Başkan Ergün\'den Ramazan Sohbetleri

Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, iftarın ardından Adakale Mahallesi'nde bulunan Çınarlı Kahvehane ile birlikte Dış Mahalle'de bulunan Şehzade Çay Bahçesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi.

19.07.2013 17:08

Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, iftarın ardından Adakale Mahallesi'nde bulunan Çınarlı Kahvehane ile birlikte Dış Mahalle'de bulunan Şehzade Çay Bahçesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi.

İftarın ardından Ramazan ayı olması nedeniyle mahalleleri ziyaret eden Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün ilk durağı Adakale Mahallesi'nde bulunan Çınarlı Kahvehane oldu. Adakale Mahallesi'ni ziyaretinde Başkan Ergün'e MHP Manisa Milletvekili Sümer Oral, MHP 23. Dönem Manisa Milletvekili Mustafa Enöz, MHP İl Başkanı Tamer Akkal, MHP Merkez İlçe Başkanı Engin Kabadağ, Ülkü Ocakları İl Başkanı Onur Papuçcuoğlu ve Belediye Meclis Üyesi Sezai Gürcan'da eşlik etti. Adakale Mahallesi'ni ziyaretinde Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkür eden mahalleliler, "Manisa Belediyesi'nin hizmetlerini takdirle takip ediyoruz. Yaptığımız çalışmalar sayesinde kentimiz ve mahallemiz güzelleşti, havası değişti. Hizmetlerin devam edeceğini umuyoruz" şeklinde konuştular. Başkan Ergün ve beraberindekiler Adakale Mahallesi'ni ziyaretin ardından Dış Mahalle olarak bilinen bölgede Şehzade Çay Bahçesi'ni ziyaret ettiler. Burada da vatandaşlarla bir araya gelen Belediye Başkanı Cengiz Ergün, olumlu tepkilerle karşılaştı. Yaptıkları hizmetler karşılığında vatandaşların kendilerine teşekkür etmesinden dolayı mutluluk duyduklarını ifade eden Başkan Ergün, "Manisa'nın hangi bölgesine gidersek gidelim halkımızın yoğun ilgisi ve teşekkürleriyle karşılaşıyoruz. Bu olumlu tepkilerde bizim doğru işler yaptığımızı gösteriyor" şeklinde konuştu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Ergün'den Ramazan Sohbetleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement