Başkan Gökce, İftar Çadırında Yemek Dağıttı - Son Dakika
Yerel

Başkan Gökce, İftar Çadırında Yemek Dağıttı

Başkan Gökce, İftar Çadırında Yemek Dağıttı

Antalya'nın Korkuteli ilçesi Belediye Başkanı Hasan Gökce, 1.Ramazan Şenlikleri kapsamında kurulan Ramazan çadırında vatandaşlara yemek dağıttı.

26.07.2012 12:47

Antalya'nın Korkuteli ilçesi Belediye Başkanı Hasan Gökce, 1. Ramazan Şenlikleri kapsamında kurulan Ramazan çadırında vatandaşlara yemek dağıttı.

Korkuteli Belediyesi, 1. Ramazan Şenlikleri kapsamında kurulan Ramazan çadırındaki yemeğe katılan Başkan Hasan Gökce, vatandaşa yemek dağıttı. Başkan Gökce, yemek dağıtımı sırasında vatandaşlarla sohbet ederken, daha sonra birlikte iftar açtı. Engelli ve yaşlılara öncelik verilerek, iftar yemeğinin evlerine kadar götürülmesi talimatını veren Başkan Hasan Gökce, iftardan sonra bir konuşma yaptı.

Toplumsal dayanışmanın en güzel örneklerinin sergilendiği Ramazan ayında iftar çadırlarının, zengin ve fakir ayırt etmeksizin vatandaşları bir araya getirdiğini belirten Başkan Gökce, "Birlik, beraberlik ve hoşgörü ayı olan Ramazan'ın kendine has güzelliklerini vatandaşlarla birlikte yaşamaya gayret ediyoruz. Her gün farklı bir programda bu ulvi havayı teneffüs etme gayreti içerisindeyiz" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Gökce, İftar Çadırında Yemek Dağıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement