Başkan Gürkan: "Rahmeti Kontrol Etmeliyiz" - Son Dakika
Yerel

Başkan Gürkan: "Rahmeti Kontrol Etmeliyiz"

Başkan Gürkan: "Rahmeti Kontrol Etmeliyiz"

Eski Şire Pazarı esnafı, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret etti.

07.04.2015 15:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eski Şire Pazarı esnafı, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ı ziyaret etti. Geçtiğimiz günler yağan sağanak yağmurdan mağdur olan esnafın sıkıntıları dinleyen Başkan Gürkan, "Bu yıl Malatya'mız büyük rahmet aldı, bu konuda sevinçliyiz. Ancak rahmet kontrol edilmediği zaman, bazı sıkıntılar yaşanabiliyor" dedi.

Geçtiğimiz günlerde sağanak yağış sonrası su baskınlarının yaşandığı Eski Şire Pazarı'nda incelemede bulunan ve esnaflara geçmiş olsun dileklerini ileten Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, burada esnafların sorunlarını dinlemişti. Esnaflar, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ı ziyaret ederek, gösterdiği duyarlılığa teşekkür ettiler. Esnaflar adına konuşan Ahmet Türkoğlu, "Geçen hafta yağan yağmurdan dolayı ve logarların kapalı olması sebebiyle Şire Pazarı olarak çok mağdur olduk. Sağ olsun Selahattin başkanımıza ulaşabildik. Bizlere sahip çıktığı için kendilerine teşekkür ediyoruz. Diğer yetkililerden kimseyi yanımızda görmedik. 8 gündür bölgede çalışma yapılıyor. Başkanımızın sayesinde bu sorunlarımız ortadan kalkacak" dedi.

"ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR"

Başkan Selahattin Gürkan da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Bu yıl Malatya'mız büyük rahmet aldı, bu konuda sevinçliyiz. Ancak rahmet kontrol edilmediği zaman, bazı sıkıntılar yaşanabiliyor. Geçtiğimiz günlerde yağan yağmur hem bodrum katlarda yaşayan vatandaşlarımızı hem de esnaflarımızı sıkıntıya soktu. MASKİ Müdürlüğümüze gerekli bilgiyi verdikten sonra çalışmalara başlandı. Netice itibariyle vatandaşımızın zarar görmesini arzu etmiyoruz. Belediye olarak bunun gayreti ve çabası içerisindeyiz. Büyükşehir ve MASKİ Müdürlüğümüzde 8 gündür Şire Pazarı'ndaki çalışmalarını sürdürüyor. Büyükşehir Belediyemizle birlikte MASKİ Müdürlüğü önlemleri alıp, gerekli çalışmaları yapacaktır. Bundan sonra böyle sıkıntılar yaşanmayacaktır" diye konuştu. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Gürkan: 'Rahmeti Kontrol Etmeliyiz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement