Başkan Gürsoy'dan ESO Başkanı Kirazcı'ya ziyaret - Son Dakika
Yerel

Başkan Gürsoy'dan ESO Başkanı Kirazcı'ya ziyaret

Başkan Gürsoy\'dan ESO Başkanı Kirazcı\'ya ziyaret

Bitlis'in Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy, meclis üyeleri ile birlikte Adilcevaz Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığına seçilen Kamil Kirazcı ve yönetimine 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu.

16.02.2022 14:49  Güncelleme: 14:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bitlis'in Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy, meclis üyeleri ile birlikte Adilcevaz Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığına seçilen Kamil Kirazcı ve yönetimine 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu.

Belediye Başkanı Necati Gürsoy, geçtiğimiz günlerde Adilcevaz Esnaf ve Sanatkarlar Odasının olağan kongresinde başkan seçilen Kamil Kirazcı ve yönetimini tebrik ederek yeni görevinde başarılar diledi. Belediye Başkanı Necati Gürsoy, Kamil Kirazcı ve yönetimi ile ilçe esnafı için yapılması gereken çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Başkan Gürsoy, belediye olarak esnafla işbirliği içerisinde olduklarını ifade ederek, "Esnafımız bir şehrin ve toplumun aynasıdır. Esnafı mutlu olan, esnafı dürüst ve düzgün olan bir milletin geleceği garanti altındadır. Esnafı mutlu bir şehri yönetmekte yöneticiler için kolaydır. Sağ olsun esnafımız vatandaşımıza her zaman yardımcı oluyor. Esnafımız her zaman devletimizin ve milletimizin yanında oldular. Kendilerine ilçemize sağladıkları katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Bizler esnafımızla her zaman sahada iç içeyiz. Belediye olarak esnafımızın ve odamızın her zaman yanındayız. Adilcevaz Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığına seçilen Kamil Kirazcı'ya görevinde başarılar diliyorum. Yeni görevinin kendisine, ilçemize ve esnafımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

Adilcevaz Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kamil Kirazı ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, esnafa verdiği desteklerinden dolayı Başkan Gürsoy'a teşekkür etti. - BİTLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Gürsoy'dan ESO Başkanı Kirazcı'ya ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement