Başkan Hazinedar'dan Cumhuriyet Gazetesine Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Başkan Hazinedar'dan Cumhuriyet Gazetesine Ziyaret

Başkan Hazinedar\'dan Cumhuriyet Gazetesine Ziyaret

Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, Cumhuriyet gazetesini ziyaret etti.

21.01.2015 11:46

Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, Cumhuriyet gazetesini ziyaret etti. Başkan Hazinedar, "Basın özgürlüğüne sonsuz destek veriyorum" dedi.

Fransa'da 12 kişinin ölümüyle sonuçlanan saldırının ardından ilk sayısını çıkartan Fransız mizah dergisi Charlie Hebdo'nun bir bölümü Cumhuriyet gazetesinde yayınlandı. Gazetenin mizah dergisine verdiği bu destek tepkilere neden olurken, Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Haznedar da gazeteyi ziyaret ederek, çalışanlara destek verdi.

Cumhuriyet Vakfı Yönetim Kurulu Başkan Orhan Erinç ve Utku Çakırözer ile görüşen Hazinedar, geçmiş olsun dileklerini iletti. Demokrasinin en temel yapı taşlarından birinin medya ve basın olduğunu söyleyen Hazinedar, düşünce özgürlüğünün önemine vurgu yaptı.

Gazeteye yönelik tehditlerin demokrasi, özgürlük ve insan hakları ile bağdaşmadığını belirten Hazinedar, Cumhuriyet gazetesinin yanında olduğunu söyledi. Hazinedar, belediye başkanı olduğu gün hiçbir gazeteciye dava açmayacağı konusunda karar aldığını da belirterek "Kişilik ve aile haklarıma saldırı olmadığı zaman basın benimle ilgili istediğini yazabilir, öyle ki yazanlar konusunda da asla art niyetli düşünmüyorum. Basın özgürlüğüne sonsuz destek veriyorum" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Hazinedar'dan Cumhuriyet Gazetesine Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement