Başkan Karabağ'dan Hafta Sonu Mesaisi - Son Dakika
Yerel

Başkan Karabağ'dan Hafta Sonu Mesaisi

Başkan Karabağ\'dan Hafta Sonu Mesaisi

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, hafta sonunu çeşitli dernek etkinliklerine katılarak geçirdi.

27.05.2013 11:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, hafta sonunu çeşitli dernek etkinliklerine katılarak geçirdi.

Başkan Karabağ, cuma günü akşam mesaisine amatör kümeye çıkan Bayraklı spor'un yönetici ve futbolcularıyla düzenlenen akşam yemeğine katılarak başladı. Futbolcuları ve teknik heyeti tebrik eden Karabağ, sporculara Doğançay'a yapacakları spor tesisinin müjdesini de vermeyi unutmadı.

Başkan Hasan Karabağ, daha sonra "Sevdamız Türkiye" adı verilen İzmir Adliyesi 3. Halk Oyunları Gösterisi'ne katıldı. Tepekule Kongre ve Sergi Sarayı'nda düzenlenen etkinlikte Başkan Karabağ'a desteklerinden dolayı teşekkür plaketi takdim edildi. Başkanın son durağı ise İzmirli Siverekliler Derneği'nin müzikli yemek şöleni oldu. Siverek Belediye Başkanı Ali Murat Bucak'ın selamlarını ileten Başkan Karabağ "Bayraklı Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu şefi Halil Altınköprü nezdinde tüm Sivereklileri gönülden selamlıyorum" dedi.

Başkan Karabağ hafta sonu ise Alevi Yol derneğinin Onur Açık Hava Tiyatrosu'nda düzenlenen Grup Abdal konserine daha sonra da Nafiz Gürman Pazaryeri'nde Semerkand Derneği'nin etkinliğine katıldı.

Onur Açık Hava Tiyatrosu'nda yapılan konserde konuşan Başkan Karabağ, "Tüm derneklere eşit mesafedeyiz, kimseye farklı yaklaşmıyoruz. Sizlerin aranızda olmaktan sizlerin belediye başkanı olmaktan gurur duyuyorum. Sizden isteğim Belediyemize ve Başkanınıza sahip çıkmanız" diye konuştu.

Karabağ, Onur Açık Hava Tiyatrosu'ndaki etkinlikten sonra Semerkand Haftası dolayısıyla Nafiz Gürman Pazaryeri'nde düzenlenen etkinliğe katıldı. Etkinliğe vatandaşların katılımı yoğun oldu. Geceye Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ ve çok sayıda vatandaş katıldı. Coşkulu geçen gecede sanatçılar Dursun Ali Erzincanlı, Serdar Tuncer, Bayram Büyükoruç'un ilahileriyle gece devam etti.

BİZ HER KESİMİN BELEDİYESİYİZ

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "Bayraklı'da her kesimin Belediyesi olarak kimseyi ayırt etmeden tüm desteği veriyoruz, vermeye de devam edeceğiz. Türkiye'nin her geçen gün daha fazla ihtiyaç duyduğuna değinen Karabağ, sözlerine şöyle devam etti: "Bayraklı Belediyesi olarak Türk, Kürt, Ermeni, Çerkez ya da Hıristiyan demeden kardeşlik içinde yaşıyor ve çalışıyoruz. Hepinize kardeşçe yaşanan günler diliyorum" diye konuştu.

Gecenin sonunda vatandaşlara karanfil hediye edildi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Karabağ'dan Hafta Sonu Mesaisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement