Başkan Karahan Jeotermal Ekibiyle Kahvaltıda Buluştu - Son Dakika
Yerel

Başkan Karahan Jeotermal Ekibiyle Kahvaltıda Buluştu

Başkan Karahan Jeotermal Ekibiyle Kahvaltıda Buluştu

Kütahya’nın Simav Belediye Başkanı Kasım Karahan, Jeotermal Servisi'nin 15 kişiden oluşan teknik ekibiyle kahvaltıda bir araya geldi.

28.12.2013 16:24

Kütahya'nın Simav Belediye Başkanı Kasım Karahan, Jeotermal Servisi'nin 15 kişiden oluşan teknik ekibiyle kahvaltıda bir araya geldi.

Simav Otogar kavşağındaki Otomasyon Merkezi'nde gerçekleşen kahvaltılı toplantıda konuşan Jeotermal Servisi Bölüm Sorumlusu Mehmet Pınar, vatandaşı rahatlatmak için gece gündüz demeden mesai mefhumu gözetmeden canla başla çalıştıklarını söyledi Jeotermal Servisi'nin bir aile ortamında çalışma yürüttüğüne vurgu yapan Pınar, "Bizim gecemiz gündüzümüz belli değil. Ancak işimizi seviyoruz. Bize her konuda destek veren Belediye Başkanımız Kasım Karahan'a arkadaşlarım adına teşekkür etmek maksadıyla böyle bir organizasyonu düzenledik. Katılımlarından dolayı başkanımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz. Kahvaltımızda ayrıca hem servisimizin hem de çalışanlarımızın sorunlarını kendisine anlatma fırsatı bulacak" dedi.

Kahvaltıda servisin teknik ekibiyle sohbet eden ve çalışmalar hakkında bilgi alan Belediye Başkanı Kasım Karahan, "Belediyemizin her bölümü bizim için çok değerli. Ancak konut ve işyerlerinin jeotermal enerji ile ısınmasında çok büyük görevler üstlenen ve bunun karşılığında çok güzel işler çıkaran Jeotermal Servisimizin yeri bambaşka. Simav'da eğer jeotermalli ısınmada bir rekor kırıldıysa, bu benim değil sizlerin yani hepimizin başarısı. Sizleri Simavlılar adına kutluyorum" dedi.

Bu tür organizasyonların kurum içerisinde birlik, beraberlik ve dayanışmayı artırdığına dikkat çeken Başkan Karahan, "Hepinize teşekkür ediyorum. Böyle güzel etkinliklerin devamını temenni ediyorum" dedi. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Karahan Jeotermal Ekibiyle Kahvaltıda Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement