Başkan Kocadon, Öğretmenlere Moral Verdi - Son Dakika
Yerel

Başkan Kocadon, Öğretmenlere Moral Verdi

Başkan Kocadon, Öğretmenlere Moral Verdi

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum Yarımadası'nda görev yapan öğretmenler için moral gecesi düzenledi.

27.11.2013 10:16  Güncelleme: 10:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum Yarımadası'nda görev yapan öğretmenler için moral gecesi düzenledi.

Azka Otel'de düzenlenen yemeğe Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ve eşi Hülya Kocadon, Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özcan, Bodrum Belediye Başkan Yardımcıları, Bodrum Belediyesi Meclis Üyeleri, Bodrum Yarımadası'ndaki okullarda görev yapan öğretmenler, okul müdürleri, çocuklarımıza okul öncesi eğitimi veren kreş ve ana okullarında görevli eğitmenlerle yaklaşık bin kişi katıldı.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, gecede yaptığı konuşmada; "Bu akşam davetimize katılarak bizi yalnız bırakmayıp aramızda olduğunuz için hepinize teşekkür ediyorum ve hoş geldiniz diyorum. Ben bu akşam burada Bodrum Belediye Başkanı olarak elimde mikrofon konuşabiliyorsam bilin ki bu sizin eserinizdir. Beni siz değerli öğretmenlerimiz yetiştirdiniz. Biliyorsunuz ben 15 yıldır belediye başkanlığı yapıyorum. 15 yıllık sürede eğitim kurumlarına hep destek olmuşumdur. A'dan Z'ye ne eksiklik, ihtiyaç var ise tamamlamaya çalıştım ve tamamladım. Hiç bir okulumu ve öğretmenlerimi geri çevirmedim, zaten geleceğimizin teminatı olan nesilleri yetiştiren değerli öğretmenlerimizi asla geri çeviremem. Ben bu katkı ve desteği bana teşekkür edilsin ya da plaket yağmuruna tutulayım diye yapmadım. Ben hep şuna inandım bu akşam Bodrum Belediye Başkanı olarak konuşabiliyorsam, dimdik ayakta durabiliyorsam, eğilip bükülmüyorsam ve bunların bedelini ödüyorsam işte bu Mehmet Kocadon siz değerli öğretmenlerimin eseridir. İyi ki varsınız. Varlığınız bize güç veriyor. Laik Türkiye Cumhuriyeti'ne yakışır nesiller yetiştirdiğiniz için hepinizin ellerinden defalarca öpüyorum ve sizlerle gurur duyuyorum. Ben tüm eğitim kurumlarına yardım etmek için çalışıyorum. Görev yaptığım süre içerisinde özellikle engelli çocuklarımız için de çalıştım. Onların eğitimi için Yahşi'deki okulun temelini attığımızda üç kişiydik. ve o gün o temeli atarken orada arkadaşlarım bana 'Bugün bu temeli atıyoruz ama Başkanım yarın açılışta bizlere söz bile vermezler, ben de herkes sahip çıkar demiştim' O gün o okul bittiğinde, açılışında beni bile konuşturmadılar ve herkes sahip çıkmıştı. Ama inandığım için o okulun temelini biz üç kişi atmıştık. Bizim belediye başkanlığı görevini yol, su, elektrik olarak gördüğümüzü sakın düşünmeyin. En büyük görevimiz; sağlıklı nesiller yetiştirmektir. Onun için gece gündüz sizlerle beraberim, onun için Bodrum'un en uzak köyünün okulundayım, hep oradayım. Bunu seçimler için yaptığımı sakın zannetmeyin. Bunu ne için yapıyorum biliyor musunuz? Açık ve net olarak söylüyorum ki, laik Türkiye Cumhuriyeti'ne sahip çıkacak nesiller yetiştirmeniz için yapıyorum ve buna gönülden inanıyorum. Sizin yetiştirdiğiniz bir evladınız, bir kardeşiniz olarak bunları konuşuyorum. ve bugün bu güzel yemekte bizleri onurlandırdığınız için hepinize şükranlarımı sunuyorum ve siz eğitmenlerin sevgi ve saygıyla önünüzde eğiliyorum" dedi.

Konuşma sonrası Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon; "Ben bu akşam tüm öğretmenlerim adına birer öğretmenimize çiçek vermek istiyorum. Bana spor aşkını aşılayan ve sporun insan hayatına ne kadar büyük fayda sağladığını öğreten beden eğitimi öğretmenim Çetin Öncü'ye bu çiçeği tüm öğretmenlerim adına takdim etmek istiyorum." diyerek Çetin Öncü'ye çiçek verdi.

Okul müdürleri de bu geceyi düzenleyen ve her zaman eğitim kurumlarına destek olan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'a teşekkür çiçeği takdim ettiler.

Geceye katılan davetliler Esra Şahin-Mehmet Aykoç-Soner Güngör'ün müzikleri ile gönüllerince eğlendiler. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ile ilkokul öğretmeni Fatma Utalay'ın dansını salondakiler coşkuyla alkışladı.

ÖĞRETMENİ BAŞKAN KOCADON'U ANLATTI

Mehmet Kocadon'un okul zamanında da çok başarılı olduğunu söyleyen Fatma Utalay; "Mehmet hem zekiydi hem de bir o kadar yerinde duramayan hareketli bir çocuktu. O'nun çok başarılı bir geleceği olacağını o yaşlarda ben biliyordum. Böyle bir öğrencim olduğu için gurur duyuyorum ve benim için hala minik bir çocuk olan Mehmet Kocadon ile bu akşam dans etmek ayrı bir mutluluk verdi. Öğretmenlere ve eğitime verdiği büyük desteklerden dolayı da kendisine çok teşekkür ediyorum" diye konuştu. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Kocadon, Öğretmenlere Moral Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement