Başkan Palancıoğlu, Avrupa-Akdeniz Bölgesel ve Yerel Meclis Toplantısı'na katıldı - Son Dakika
Yerel

Başkan Palancıoğlu, Avrupa-Akdeniz Bölgesel ve Yerel Meclis Toplantısı'na katıldı

Başkan Palancıoğlu, Avrupa-Akdeniz Bölgesel ve Yerel Meclis Toplantısı\'na katıldı

Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu'nun, Avrupa-Akdeniz Bölgesel ve Yerel Meclis Toplantısı'na katıldığı bildirildi.

01.06.2022 12:52  Güncelleme: 18:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu'nun, Avrupa- Akdeniz Bölgesel ve Yerel Meclis Toplantısı'na katıldığı bildirildi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, online olarak yapılan toplantıda Palancıoğlu, Türkiye'nin menfaat ve görüşlerini paylaştı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Palancıoğlu, bu toplantılarda Türkiye'yi temsilen seçilen 5 asil üyeden birisi olarak görev yapacağını belirtti.

Mecliste daha önceki dönemde de görev yaptığını hatırlatan Palancıoğlu, şunları kaydetti:

"Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleri ve çevre bakanımızın onayıyla 5 asil üyeden biri olarak, hem ülkemizi temsilen hem de Kayseri'mizi temsilen Avrupa Konseyi toplantılarına ilave olarak, Avrupa-Akdeniz Bölgesel ve Yerel Meclisi toplantılarına da katılıp, ülkemizin farklı alanlardaki menfaat ve görüşlerini bildireceğim. Zaman zaman Marsilya, Brüksel ve Strazburg'da geçekleştirilen toplantılar, bugün online devam ediyor. İnşallah hayırlı sonuçlar alacağımız, ülkemizi iyi bir şekilde temsil edeceğimiz bir görev süresine daha başlamış olduk. Hayırlı ve uğurlu olsun."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Başkan Palancıoğlu, Avrupa-Akdeniz Bölgesel ve Yerel Meclis Toplantısı'na katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement