Başkan Posbıyık, Aday Adayları ile Bir Arada Geldi - Son Dakika
Yerel

Başkan Posbıyık, Aday Adayları ile Bir Arada Geldi

Başkan Posbıyık, Aday Adayları ile Bir Arada Geldi

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belediye Başkan Adayı ve mevcut belediye başkanı Hali Posbıyık ile partisinin Ereğli İlçe Örgütü, düzenlenen birlik ve beraberlik yemeğinde bir araya geldi.

14.02.2014 14:10

Zonguldak'ın Ereğli ilçesi Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belediye Başkan Adayı ve mevcut belediye başkanı Hali Posbıyık ile partisinin Ereğli İlçe Örgütü, düzenlenen birlik ve beraberlik yemeğinde bir araya geldi. Yemeğe, belediye meclis üyeleri, il genel meclis üyeleri, ilçe örgütü, il yöneticileri, 30 Mart yerel seçimlerinde belediye meclis üyeliği ve il genel meclis üyeliği başvurusunda bulunan aday adayları da katıldı.

Kdz Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, seçim öncesi bir ilki gerçekleştirdiklerini söyledi. Posbıyık; "İl genel meclis üyesi, belediye meclis üyesi adaylarımız, ilçe yönetimimiz mevcut meclis üyelerimiz, ilçe yönetimimiz, il yöneticilerimiz, il genel meclis üyelerimiz hepimiz buradayız. Birlik ve beraberliğimiz ortada" dedi.

CHP Ereğli İlçe Örgütü' tarafından düzenlenen yemeğe eşi Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Neriman Posbıyık ile katılan Kdz. Ereğli Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık'a birde plaket verildi.

CHP'LİLER, EREĞLİ İÇİN KENETLENDİ

Yemek öncesi CHP'li Belediye Meclis Üyelerine ilçe yönetimi tarafından plaket verilerek yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür edildi.

CHP İlçe Başkanı Hayrettin Kartal son olarak Belediye Başkanı Halil Posbıyık'a plaket vererek; "Bu Plaket 30 Mart sonrası yeni başlangıcın belgesidir. Başkanımızla Ereğli'de büyük bir başarıya imza atacağımızdan hiç kuşkumuz yok" dedi.

TÜM ADAYLAR ve YÖNETİCİLER BİRARADA

Plaketlerin verilmesinin ardından son olarak geçirdiği kalp krizi sonucu hayata gözlerini yuman Meclis Üyesi Miktat Güngör'ün isminin okunmasının ardından salonda alkış koptu.

MİKTAD GÜNGÖR, BİR KEZ DAHA AĞLATTI

Gözyaşlarına hakim olamayan ve duygusal anlar yaşayan Başkan Posbıyık, "Belki de bir seçim öncesi ilki gerçekleştiriyoruz. İl genel meclis üyesi, belediye meclis üyesi adaylarımız, ilçe yönetimimiz mevcut meclis üyelerimiz, ilçe yönetimimiz, il yöneticilerimiz, il genel meclis üyelerimiz hepimiz buradayız. Birlik ve beraberliğimiz ortada. Hayata gözlerini yuman Miktat Güngör abimizi de saygıyla anıyorum. Biz varsak herkes için varız. Amacımız; ekibimizle birlikte bölgemize hak ettiği hizmeti sunmak. Bunun için birlik ve beraberlik içerisinde çalışacağız" dedi.

Yemek esnasında 30 Mart seçimlerinde kullanılacak şarkılar tanıtılırken fikir alışverişinde bulunuldu. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Posbıyık, Aday Adayları ile Bir Arada Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement