Başkan Sakallı Esip Üyeleri ile Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Başkan Sakallı Esip Üyeleri ile Bir Araya Geldi

Başkan Sakallı Esip Üyeleri ile Bir Araya Geldi

Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı 'Eskişehir İlçeleri Sivil Toplum Platformu (ESİP) üyeleri ile bir araya geldi.

17.06.2013 15:14

Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı 'Eskişehir İlçeleri Sivil Toplum Platformu (ESİP) üyeleri ile bir araya geldi.

Odunpazarı Belediyesi Şelalepark'ta düzenlenen programda dernek ve vakıf temsilcileri ile bir araya gelen Başkan Sakallı, temsilcilerin istek ve önerilerini dinleyerek, gerçekleştirilecek çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundu. Sivirihisar Eğitim Vakfı ve Seyit Battal Gazi Vakfı'nın yanı sıra Seyitgazi, Çifteler, Alpu, Mihalıççık, Mahmudiye, Beylikova, Han, Sarıcakaya, İnönü, Günyüzü, Mihalgazi ve Sivrihisar dernek başkanlarının katılımlarıyla gerçekleşen toplantıda, ESİP hakkında Başkan Sakallıya bilgi veren temsilciler, beklentilerini dile getirdiler.

ESİP Dönem Sözcüsü Çiftelerliler Dernek Başkanı Vedat Çeliker, yaptığı konuşmada, platformun yeni bir oluşum olduğuna dikkat çekerek, amaçlarının Eskişehir ilçeleri arasında işbirliği sağlayarak birlikte hareket etmek olduğunu ifade etti. Bu konuda en büyük desteğin Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı'dan geldiğini vurgulayan Çeliker, kendilerine sağladığı büyük destekten dolayı teşekkür etti.

Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı ise yaptığı konuşmada; Eskişehir İlçeleri Sivil Toplum Platformu'nun Eskişehir'in geleceği için taşıdığı büyük öneme dikkat çekerek, Odunpazarı Belediyesinin her platformda ESİP'le birlikte hareket edeceğini ve destek sağlayacağını altını çizerek vurguladı. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Sakallı Esip Üyeleri ile Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement