Başkan Şirin Evi Yanan Aileyi Yalnız Bırakmadı - Son Dakika
Yerel

Başkan Şirin Evi Yanan Aileyi Yalnız Bırakmadı

Başkan Şirin Evi Yanan Aileyi Yalnız Bırakmadı

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, talihsiz bir kaza neticesinde evi yanan Gökgedik Mahallesi sakini Hüseyin Bozkurt’u ziyaret ederek, evde incelemelerde bulundu.

14.12.2016 15:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, talihsiz bir kaza neticesinde evi yanan Gökgedik Mahallesi sakini Hüseyin Bozkurt'u ziyaret ederek, evde incelemelerde bulundu.

Gökgedik Mahallesi ziyaretinde Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin'e Manisa Büyükşehir Belediyesi Turgutlu Koordinatörü İbrahim Kutar, Muhtarlık İşleri Müdürü Aydın Lenger, Gökgedik Mahalle Muhtarı Hüseyin Kaygısız, Kayrak Mahalle Muhtarı İhsan Dindar, Yukarı Bozkır Mahalle Muhtarı Yusuf Aydoğmuş, Çatalköprü Mahalle Muhtarı Ramazan Yalçıntürk, Güney Mahalle Muhtarı Musa Günel ve Kabaçınar Mahalle Muhtarı Üzeyir Ergül eşlik etti. Başkan Şirin ve beraberindekiler ilk olarak Turgutlu Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince yanmış evin yıkım çalışmalarını yerinde inceledi. Elektrikli battaniyeden kaynaklanan yangın neticesinde evi kullanılamayan hale gelen Hüseyin Bozkurt'a geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Şirin, "En büyük tesellimiz Hüseyin Bozkurt kardeşimiz ve ailesinin bu elim olaydan sağ salim kurtulmalarıdır. Şuan evleri kullanılamaz halde. Bu soğuk kış günlerinde onları yalnız bırakmıyoruz. İnanıyorum ki el birliği onların yanında olmaya devam edeceğiz. Turgutlu Belediyesi olarak Hüseyin Bozkurt kardeşimizi yalnız bırakmayacağımızın, ihtiyaçları ve taleplerini yerine getirmenin gayretinde olacağımızın bilinmesini isterim. Şuanda ilk adım olarak mevcut kerpiç evin yıkımına başladık. Tekrar büyük geçmiş olsun. Allah daha beterinden sakınsın" diye konuştu.

Hüseyin Bozkurt da Başkan Şirin ve beraberindekilerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "Allah sizlerden razı olsun. Herkesin başına gelebilecek bir olay bizim de başımıza geldi. Çok şükür Sayın Başkanımız ve mahallelilerimiz bizlere destek oldu. Sizleri yanımızda görmekten mutlu olduk, moral bulduk. Destekleriniz için çok teşekkür ediyorum" dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Şirin Evi Yanan Aileyi Yalnız Bırakmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement