Başkan Tatı Karne Dağıttı, Sevgi Parkı'nı Açtı - Son Dakika
Yerel

Başkan Tatı Karne Dağıttı, Sevgi Parkı'nı Açtı

Başkan Tatı Karne Dağıttı, Sevgi Parkı\'nı Açtı

Buca Akşemsettin Ortaokulu bahçesinde “Sevgi Parkı” adı verilen hayvan barınağı ve çevre düzenlemesi Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı’nın katılımıyla açıldı.

24.01.2014 15:18

Buca Akşemsettin Ortaokulu bahçesinde "Sevgi Parkı" adı verilen hayvan barınağı ve çevre düzenlemesi Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı'nın katılımıyla açıldı.

Gaziler Mahallesi Muhtarı Serkan Dağdelen'in öncülüğünde Buca Belediyesi'nin desteğiyle Akşemsettin İlkkokulu'nda yapılan bahçe düzenlemesi ve Akşemsettin Ortaokulu bahçesinde yapılan hayvan barınağı ve çevre düzenlemesi hizmete girdi. Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, yapılan çalışmaları hizmete açarken, "Geleceğimiz siz çocukların bu mutlu günlerinde yanında olmak çok güzel. Bize en büyük armağan sizsiniz" dedi.

Akşemsettin İlkokulu'nda karne dağıtan Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı ve eşi Oya Tatı daha sonra Ortaokul bahçesinde yapılan ve "Sevgi Parkı" adı verilen projeyi açtı. İçerisinde çeşitli hayvanların yer aldığı barınak sayesinde hayvan segisinin gelişmesini amaçladıklarını belirten Muhtar Serkan Dağdelen, projenin Buca Belediyesi tarafından yapılması sebebiyle teşekkür etti. Okul Müdürü Kemal Azağı ve aile birliği yöneticileri ile çocuklar Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı'ya çiçek verip teşekkür etti. Karnelerini alan çocukları tebrik eden Başkan Ercan Tatı ise bize en büyük armağan siz çocuklarımızsınız. Sizleri yetiştiren öğretmenlerimize ve bu ülkeyi kuran Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk'e ve onu yaşatan sizlere teşekkür ederim" dedi.

Daha sonra törenle okul bahçesinde yapılan hayvan barınağı ve çevre düzenlemesi hizmete açıldı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Tatı Karne Dağıttı, Sevgi Parkı'nı Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement