Başkan Vekili Abi Gazetecilerle Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Başkan Vekili Abi Gazetecilerle Bir Araya Geldi

Başkan Vekili Abi Gazetecilerle Bir Araya Geldi

Van Belediye Başkan Vekili Sabri Abi, tutuklanan eski Belediye Başkanı Bekir Kaya'dan devraldıkları hizmet bayrağını daha da yukarıya taşıyacaklarını söyledi.

07.07.2012 12:41

Van Belediye Başkan Vekili Sabri Abi, tutuklanan eski Belediye Başkanı Bekir Kaya'dan devraldıkları hizmet bayrağını daha da yukarıya taşıyacaklarını söyledi.

Van Belediye Başkan Vekili Sabri Abi, beraberindeki yardımcıları Fazıl Kaya, Gülbahar Orhan, Abdurrahman Doğar ve Selim Bozyiğit ile Edremit ilçesindeki bir otelde gazetecilerle bir araya geldi. Burada kısa bir açılış konuşması yapan Sabri Abi, bu organizasyonu Bekir Kaya tutuklanmadan önce planladıklarını ifade ederek, "Başkanımız Bekir Kaya tutuklandı, ama biz bu toplantıyı da düzenledik. Bekir Kaya'nın tutuklanması tüm Vanlıları üzdüğü gibi bizi de üzmüştür. Ancak biz Bekir Kaya'dan devraldığımız hizmet bayrağını daha da yukarıya taşımak için tüm arkadaşlarımızla el birliği içerisinde çalışıyoruz" dedi.

Bir gazetecinin İl Hıfzısıhha Kurulu'nun toplanmayan çöpler ve su kesintisinden dolayı ceza uygulayacağı konusu ile ilgili sorusuna da Belediye Başkan Yardımcısı Selim Bozyiğit cevap verdi. Bozyiğit, "İşçiler duygusal davranmış ve bir süreliğine çöpleri toplamamış. Ancak akabinde hemen çalışmalara başlayarak kısa sürede kentti tertemiz hale getirmişler. Su verilmediği konusu da çok vahim bir söylem. O dönem çalışmalar kapsamında sadece 4 mahalleye su verilemiyordu. Ana şebekeye su verilmediği kesinlikle yalandır" dedi.

Abdurrahman Doğar ise, basında yer alan 'Polis odama el bombası koydu' konusu ile ilgili sorulan bir soru üzerine, "Parti başkanlığı yaptığım dönem benim de odama el bombası konuldu. Karanlık güçler her zaman iş başında oldular" dedi.

Fen İşleri ve Su ve Kanalizasyon İşleri müdürlükleri de yıl boyunca yaptıkları çalışmalarla ilgili kısa bir bilgi verdikten sonra Başkan Vekili Sabri Abi, davetlerine icabet eden bütün gazetecilere teşekkür etti. - VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Vekili Abi Gazetecilerle Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement