Başkan Yakar 'Evet' Çalışmalarına Başladı - Son Dakika
Yerel

Başkan Yakar 'Evet' Çalışmalarına Başladı

Başkan Yakar \'Evet\' Çalışmalarına Başladı

Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, referandum çalışmaları kapsamında ’Evet’ için kırsal mahallelerde çalışma başlattı.

06.03.2017 08:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, referandum çalışmaları kapsamında 'Evet' için kırsal mahallelerde çalışma başlattı.

Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, 16 Nisan'da yapılacak referandum öncesi, parti teşkilatıyla birlikte 'evet' için sahaya çıktı. Çalışmalarını hızlandıran ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Yakar, neden evet denmesi gerektiğini anlatırken, 16 Nisan'da Gönen'de evet rekoru kırılacağını söyledi. Cumhurbaşkanlığı Sistemi Referandumu öncesi çalışmalarını hızlandıran Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, sahaya indi. Ilıcak Mahalle ziyareti ile evet turuna çıkan Başkan Hüseyin Yakar, vatandaşlarla sohbet etti. Vatandaşlara referandumda neden 'evet' denilmesi gerektiğini detaylarıyla anlatan Başkan Yakar, 16 Nisan'da halktan destek istedi. Kapı kapı dolaşıp, yeni anayasayı ve getireceği yenilikleri anlatacaklarını bildiren Başkan Yakar, devletin milletiyle bütünleşeceğini söyledi. Vatandaşlarla sohbet eden Başkan Yakar, vatandaşların referandumla ve yeni sistemle ilgili merak ettikleri soruları da yanıtladı. Cumhurbaşkanlığı sisteminin vatandaşların yaşamlarını kolaylaştıracak birçok yenilik getireceğini belirten Başkan Yakar, gelecek yeniliklerinden birinin ise bürokratik gecikmelerin ortadan kalkacağını söyledi.

Yeni sistemin hızlı karar alan, hızlı icraat yapan etkin bir yönetim modeli olacağına vurgu yapan Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, "Bu referandumda devlet ve millet bütünleşecek, çift başlı sistem ortadan kalkacak. Bu referandum ile 12 Eylül, 28 Şubat ve 15 Temmuz zihniyetine 'dur' diyeceğiz. Daha demokratik daha özgür bir Türkiye'nin geleceğini oylayacağız. Ben özelde Gönen'de, genelde ise tüm halkımızın 16 Nisan'da çok yüksek oranda 'evet' diyeceğine gönülden inanıyorum. Vatandaşlarımızla yaptığımız görüşmelerde bu ışığı ve umudu görüyorum" dedi.

Referandumun Türkiye'nin geleceğini ilgilendirdiğini söyleyen Başkan Yakar, "Bu sistemi halkımıza tüm detaylarıyla anlatıyoruz. 16 Nisan'a kadar mahalle mahalle, sokak sokak, ev ev gezerek halkımıza neden evet denilmesi gerektiğini anlatacağız. Gönen'in ve geleceğimiz için 'evet' diyor. Ancak inanıyorum ki 16 Nisan'da Gönen ilçesi olarak bir evet rekor kıracağız" diye konuştu. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Yakar 'Evet' Çalışmalarına Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement