Başkanı Ünal'dan Noter Tasdikli Taahhütname Şartı - Son Dakika
Yerel

Başkanı Ünal'dan Noter Tasdikli Taahhütname Şartı

Başkanı Ünal\'dan Noter Tasdikli Taahhütname Şartı

Sultanhisar Belediye Başkanı Ertegün Ünal, diğer adaylarının kendisinden fazla yatırım yapmayı noter huzurunda taahhüt etmeleri halinde aday olmayacağın açıkladı.

28.05.2013 10:53

Sultanhisar Belediye Başkanı Ertegün Ünal, diğer adaylarının kendisinden fazla yatırım yapmayı noter huzurunda taahhüt etmeleri halinde aday olmayacağın açıkladı.

Sultanhisar'a bağlı Atça Belediye Başkanı Mustafa Çınar, Atça Çilek Festivali'nde yaptığı konuşmada, "Sultanhisar Belediye Başkan adaylığımı buradan ilan ediyorum" demişti.

Çınar'ın bu açıklamasına Çilek festivalinin davetlisi olarak Atça'da bulunan Sultanhisar Belediye Başkanı Ertegün Ünal sesiz kalırken, Ünal bu sessizliğini 2 Hafta sonra Sultanhisar Nysa Festivalinde bozdu.

Sultanhisarlılara seslenen Başkan Ünal, öncesinde 4 yıla sığdırdığı proje ve hizmetlerinin slayt gösterisini davetlilerle paylaştı. Ünal, "Bugün Atça'dan gelen bazı konuklarımız festival organizasyonunun çok güzel olduğunu söylediler ve Aydın'ın Büyükşehir olmasıyla birlikte Atça festivalinin sona erip ermeyeceğini sordular. Bende Atça ve Salavatlı Beldelerine üvey evlat muamelesi yapmayıp, Atça Belediyesi kapansa bile Atça'da festival geleneğini yaşatacağımı söyledim. Buradan bir kez daha söz veriyorum. Festival devam edecek. Ayrıca benim adaylığım soruluyor. Bende biraz önce gösterilen hizmetlerimin ardından şunu söylemek istiyorum. Ben 4 yılda 100 trilyon liralık yatırım yaptım. İşte; aday olacak arkadaşlarım benim yaptığım 100 trilyon liralık yatırımın üzerine 1 simit parası fazlalığında yatırım yapacaklarını noter onaylı taahhütte bulunsunlar bende aday olmayım. Ben Sultanhisar sevdalısı bir kişiyim. Ben bu makam koltuğuna güç almak için değil güç vermek için geldim. Sultanhisar'a hizmetlerim devam edecektir" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkanı Ünal'dan Noter Tasdikli Taahhütname Şartı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement