Başkanın Verdiği En Zor Yetki - Son Dakika
Yerel

Başkanın Verdiği En Zor Yetki

Başkanın Verdiği En Zor Yetki

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan'ın tek kızı Selin Baysan, yapılan görkemli bir düğün ile eşi Semih Şişman ile dünya evine girdi.

25.06.2013 09:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan'ın tek kızı Selin Baysan, yapılan görkemli bir düğün ile eşi Semih Şişman ile dünya evine girdi. Düğün törenine katılan davetliler Başkan Baysan'ın, bu güne kadar verdiği en zor yetki olduğunu kaydettiler.

Selin Şişman (Baysan) ve Semih Şişman'ın Shiva Et Lokantasında yapılan düğünde davetliler yeni çifti ve Başkan Baysan'ı bu mutlu günün yalnız bırakmadı. Baysan ve Şişman ailelerinin düğününe Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan, 5. Kolordu Komutanı Korgeneral Nazım Altıntaş'ını yanı sıra siyasiler ve iş dünyası temsilcileri katıldı. Törene Akparti Tekirdağ Milletvekilleri T. Ziyaeddin Akbulut, Özlem Yemişçi, CHP Tekirdağ Milletvekilleri Faik Öztrak, Emre Köprülü, CHP İl Başkanı Recep Palabıyık, CHP Çorlu ilçe Başkanı Adnan Kum, Akparti Çorlu İlçe Başkanı Adnan Volkan, komşu İlçe ve Belde belediye başkanları, Çorlu Belediyesi Başkanı yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, Muhtarlar, Sivil Toplum Kuruluşlarının başkanları ve davetliler katıldı.

Çorlu - Lüleburgaz karayolu üzerinde bulunan Shiva tesislerinin bahçesinde yapılan tören kır düğünü şeklinde gerçekleşti. 1000 civarında davetlinin katıldığı tören çimler üzerinde kokteyl şeklinde yapıldı. Törende gelin ve damat alkışlar arasında yürüyerek sahneye geldi. Nikah şahitliğini Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan, 5. Kolordu Komutanı Korgeneral Nazım Altıntaş, Akparti Tekirdağ Milletvekilleri T. Ziyaeddin Akbulut, Özlem Yemişçi, CHP Tekirdağ Milletvekilleri Faik Öztrak, Emre Köprülü beraber yaptı. mzaların atılması esnasında davetlilerin ikazı üzerine; gelin damadın ayağına bastı. Evlilik cüzdanını gelin hanıma veren Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya kısa bir konuşma yaptı.

Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya; "Gelinimiz Selin hanım ve damadımız Semih beyin nikah akdini az önce imzaladık. Güzel Çorlu'muzda yeni bir yuva kuruldu. Bu güzel yuvanın sahibi Selin ve Semih'i canı gönülden kutluyorum. Kalplerindeki bu güzel sevgi bu güzel aşk, gözlerindeki bu güzel ışıltı ömür boyu devam etsin. Baysan Ailesi ile Şişman Ailesi akraba oldu ve onlara diyoruz ki Allah onlara hayırlı torunlar versin. Herkese iyi akşamlar iyi eğlenceler diliyorum yuvayı dişi kuş yapar düşüncesi ile bu evlilik cüzdanını kızımız Selin hanıma teslim ediyorum" dedi. Nikah kıyılması sonrasında ilk dansı yapan Gelin ve Damada önce Ünal baysan ve eşi Sevinç baysan eşlik ederken daha sonra sahneye diğer davetliler geldi. Nikah işlemi sonrasında törenden ilk önce Akparti gurubu ayrıldı. Tören sonrası görüşlerini sorduğumuz siyasiler, gençlere mutluluklar diledi.

Akparti Tekirdağ Milletvekili Ziyaeddin Akbulut;

"Düğünler insanların mutluluklarının paylaşıldığı güzel törenler. Hani bir söz var üzüntüler paylaşıldıkça azalır, mutluluklar paylaşıldıkça artar. Bugün değerli belediye başkanımız Ünal Baysan'ın değerli kızının düğün törenlerinde bulunduk. Bu iki genç birbirlerine yakışmışlar ben gençlere ve ailelerine mutluluklar diliyorum" dedi.

CHP Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü;

"Yeni çiftlere mutluluklar dileriz. Tanıdığımız insanlar, aileleri tanıdığımız insanlar, ümit ediyoruz ki mutlu olacaklardır. Bizde bu gençlerin hayatı birleştirdikleri bu mutlu günlerinde berber olmak istedik. Selin ve Semih kardeşimize mutluluklar diliyoruz" dedi.

CHP Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak;

"Çok güzel bir düğün oldu. Gençlerin yuva kurması her zaman umutları arttırıyor, bu akşam Baysan ailesi ile Şişman ailesi çok güzel düğün yaptılar. Ben herkese teşekkür ediyorum ve gençlere mutluluklar diliyorum." Dedi.

Belediye Başkanı Ünal Baysan

"Çok mutluyum, dostlara teşekkür ediyorum. Böyle birliktelikler dostlar ile birlikte çok daha güzel oluyor, Allah herkese böyle güzel günler göstersin, kızımla ve damadım ile gurur duyuyorum" dedi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkanın Verdiği En Zor Yetki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement