Başkent'te Serhat Buluşması - Son Dakika
Yerel

Başkent'te Serhat Buluşması

Başkent\'te Serhat Buluşması

Ardahan'ın Posof ilçesinin genç ve başarılı Kaymakamı İbrahim Halil Şivgan, Başkent'te yaşayan Posofluları düzenlenen gece ile buluşturdu.

16.11.2012 16:09

Ardahan'ın Posof ilçesinin genç ve başarılı Kaymakamı İbrahim Halil Şivgan, Başkent'te yaşayan Posofluları düzenlenen gece ile buluşturdu.

Kars, Iğdır, Ardahan'ın bürokrat, sanatçı, yazar ve iş adamlarının buluştuğu Ankara Rixos Otel'deki akşam yemeğine Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Erbil, AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca, Ardahan milletvekilleri Ensar Öğüt ve Orhan Atalay, Kars Milletvekili Yunus Kılınç, Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy, Posof Belediye Başkanı Şükrü Bozyiğit ve birçok davetli katıldı. Gecenin sunumunu Anayurt gazetesi yazarı Kasım Alper Özdemir yaptı. Gecenin sonunda Ankara Ardahan'ı Sevenler Derneği tarafından Kaymakam Şivgan'a bir plaket takdim edildi.

Aynı zamanda Posoflu olan AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca, bu gecenin kendisini gururlandırdığını, Posoflu olmakla onur duyduğunu ve her zaman Posoflulara kapısının açık olduğunu söyledi.

Gecede konuşan diğer siyasiler, Ankara'da elit bir kesimi böyle özel bir gecede buluşturan Posof Kaymakamı Şivgan'a teşekkür ettiler. Posof Kaymakamı İbrahim Halil Şivgan ise konuşmasında, "Serhat diyarını özel bir gecede buluşturmak, kaynaştırmak, tanıtmak ve tanışmak ve zulüm ile acının ortağı olan Ahıska Türklerimizi de böyle bir gecede yad etmek için bu geceyi tertip ettik. Geceye emek verenlere ve özellikle Ardahan Valimiz Sayın Seyfettin Azizoğlu'na da ayrıca teşekkür ediyorum" dedi.

Bu gece ile Posof'un bürokratik anlamdaki gücünü de göstermiş olduklarını söyleyen Şivgan, Bursa İnegöl ve İstanbul'da da hemşehri buluşmalarında Posof'un sorunlarını masaya yatırıp kaynaşmayı sağlayacaklarını söyledi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkent'te Serhat Buluşması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement