Başkur Belediye Başkanlığı Aday Adaylığını Açıkladı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Başkur Belediye Başkanlığı Aday Adaylığını Açıkladı

Başkur Belediye Başkanlığı Aday Adaylığını Açıkladı
17.07.2013 14:09

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırklareli Belediye Başkan Yardımcısı Ünal Başkur görevinden istifa ederek 2014 yerel seçimlerinde belediye başkan aday adayı olduğunu açıkladı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırklareli Belediye Başkan Yardımcısı Ünal Başkur görevinden istifa ederek 2014 yerel seçimlerinde belediye başkan aday adayı olduğunu açıkladı.

Başkur CHP İl Başkanlığı binasında düzenlenen basın toplantısının açılış konuşmasını yapan CHP Kırklareli İl Başkan Vekili Recep Zengin ;"

Partimizde tam bir demokrasi şöleni yaşanıyor. Aday adaylarımız partimizde çok eski. Bir partideki aday adaylığı çokluğu o partinin zenginliğidir. Nihayetinde bir arkadaşımız aday olacak ve hepimiz onun etrafından kenetleneceğiz" dedi.

Daha sonra Belediye başkanı aday adaylığını açıklayan Ünal Başkur Kırklareli Belediye Başkanlığı aday adaylığı için görevinden istifa ettiğini söyledi.

Siyasete öğrenci yıllarında başladığını ifade eden Başkur;" Bugün benim için çok anlamlı bir gün. Gün önemli bir gün, önemli bir süreç 30 Mart 2014 yerel seçimlerine doğru giden süreçtir. Burada, bu kürsüde olmak gerçekten onur verici bir durum. Aramızdan bu koltuklara, kürsülere aday çok daha fazla birey çıksın isterim. Çok daha çağdaş,demokratik bir şehir, ülke oluşturalım istiyorum. Her şey daha güzel daha nitelikli olacak" dedi.

Başkur konuşmasın sonunda belediye başkan aday adaylarına başarılar diledi. - KIRKLARELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkur Belediye Başkanlığı Aday Adaylığını Açıkladı - Son Dakika


Advertisement