Batı Karadeniz'de Şiddetli Rüzgar ve Yağış - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Batı Karadeniz'de Şiddetli Rüzgar ve Yağış

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle

Düzce'nin Akçakoca ilçesinde saatteki hızı 50 kilometreyi aşan rüzgar nedeniyle dalga yüksekliği 3-5 metreye ulaştı.

Düzce'nin Akçakoca ilçesinde saatteki hızı 50 kilometreyi aşan rüzgar nedeniyle dalga yüksekliği 3-5 metreye ulaştı.

Dün akşam saatlerinden itibaren etkili olan yağış ve rüzgar, deniz ulaşımını olumsuz etkiledi. Dalga yüksekliği 3-5 metreyi bulan Karadeniz'de balıkçılar denize açılamadı.

Yağıştan dolayı da ilçe merkezindeki  Çuhallı Çarşısı, Çınar Caddesi ve Yalı Mahallesi'nde yollarda biriken sular ulaşımı aksattı.

Meteoroloji Müdürlüğü yetkilileri, şiddetli rüzgarın yarına kadar devam edeceğini belirterek, balıkçıları denize açılmaması, vatandaşları da tedbirli olmaları konusunda uyardı.

Kaynak: AA