Batman'da 15 Köyden AK Parti'ye Destek Kararı - Son Dakika
Yerel

Batman'da 15 Köyden AK Parti'ye Destek Kararı

Batman'ın Gercüş ilçesine bağlı 15 köydeki muhtar ve azalar, 1 Kasım'daki seçimde AK Parti'ye destek vereceklerini açıkladı.

30.10.2015 16:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Batman'ın Gercüş ilçesine bağlı 15 köydeki muhtar ve azalar, 1 Kasım'daki seçimde AK Parti'ye destek vereceklerini açıkladı.

Doruk, Tepecik, Gökçe, Yayladüzü, Hisar, Kışlak, Ardıçlı, Koyunlu, Kantar, Bağözü, Eymir, Yenice, Bağlıca, Kömürcü, ve Sapanlı köylerinin muhtar ve azaları kanaat önderi Niyazi Demir öncülüğünde Gökçe köyünde bir araya geldi.

Demir yaptı açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kanaat önderleriyle yaptığı buluşmasına katıldığını söyledi.

Bu görüşmenin ardından daha aktif şekilde AK Parti'ye destekleme kararı aldıklarını bildiren Demir, şöyle konuştu:

"Sayın Cumhurbaşkanımızın, samimi duygularla ülkeye hizmet ediyor. Biz de ona imkanlarımız zorlayarak  destek veriyoruz. İnşallah  Ak Parti tek başına iktidar olur. Ülkenin geleceği ile ilgili çok düzgün, doğru ve iyi kararlar alacağına inanıyorum."

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Çözüm Süreci ile ilgili  çok güzel düşünceleri olduğunu hatırlatan Demir, şöyle devam etti:

"Bundan dolayı Gercüş'te bize bağlı köylerde, gerekse Batman merkezdeki 'Habizbin' camiası ve diğer dostlarımıza  AK Parti'ye destek verme konusunda çağrıda bulunuyorum. Muhtar ve azalarının verdiği destekten dolayı büyük memnuniyet duyuyoruz."

AK Parti Batman milletvekili adayı Ataullah Hamidi ise geçmişte siyaset yaptığı dönemlerde de kendilerine destekte bulunan köylülere teşekkür etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Batman'da 15 Köyden AK Parti'ye Destek Kararı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement