Batman'da 5. sınıf öğrencisi tekerlekli sandalye ile bayramına katıldı - Son Dakika
Yerel

Batman'da 5. sınıf öğrencisi tekerlekli sandalye ile bayramına katıldı

Batman'ın Gercüş ilçesinde 5. sınıf öğrencisi Cemre Soyvural, tekerlekli sandalye ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı törenine katıldı. Tören, çelenk sunulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasının ardından Yatılı Bölge Ortaokulu bahçesinde devam etti. Kaymakam, İlçe Jandarma Komutanı, İlçe Milli Eğitim Müdürü, öğrenci ve vatandaşlar da törene katıldı.

23.04.2023 13:50

Batman'da 5. sınıf öğrencisi tekerlekli sandalye ile bayramına katıldı

BATMAN - Batman'ın Gercüş ilçesinde 5. sınıf öğrencisi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı törenine tekerlekli sandalyeyle katıldı.

Gercüş ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkulu törenlerle kutlandı. 5 sınıf öğrencisi 10 yaşındaki Cemre Soyvural, tekerlekli sandalye ile törene katıldı. Coşkulu kutlamalar, Hükümet Konağı önünde bulunan bahçede çelenk sunulmasının ardından saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı okundu. Daha sonra Yatılı Bölge Ortaokulunun bahçesindeki programa geçildi. Öğrenciler, şiirler okudu, halk oyunları ekipleri gösterisi yapıldı.

Törene, Kaymakam Muhammed Öztaş, İlçe Jandarma Komutanı Eren Aksu, İlçe milli eğitim müdürü Şahabeddin Konakçı, öğrenci ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Batman\'da 5. sınıf öğrencisi tekerlekli sandalye ile bayramına katıldı
Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Batman'da 5. sınıf öğrencisi tekerlekli sandalye ile bayramına katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement