İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı'nın, Milli Eğitim Bakanlığı işbirliğiyle başlattığı "Her Sınıfın bir Yetim Kardeşi Var" kampanyası kapsamında Batman'da 83 çocuğa yetim aylığı bağlandı.
Batman'daki İHH gönüllülerinin bir araya geldiği yemekte konuşan İHH Bölge Koordinatörü Bekir Çete, ülke genelinde devam eden proje kapsamında Batman'da 83 yetime aylık bağlandığını bildirdi.
83 kişi ile Batman'ın bölgede 1. Türkiye'de ise 21. sırada olduğunu ifade eden Çete, Batmanlıları, duyarlılıklarından dolayı kutladı.
Çetin, şunları kaydetti:
"İHH tarafından dünyanın 51 ülkesinde 60 bine yakın yetime düzenli yetim aylığı bağlandı. Yetimhaneler yapıldı ve bu yetimlere öğrenim hayatları boyunca bakılıyor. Ayrıca bu sayı Hristiyan misyonerlerin baktığı yetimlerin yanında çok az kalmaktadır. O yüzden de bu çalışmalarımızı dünyanın her yerine yaymak boynumuzun borcudur, inancımızın gereğidir."
Son Dakika › Yerel › Batman'da 'Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var' Kampanyası - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?