Batman Sosyal Güvenlik İl Müdürü Alaettin Ökten, Batman'da 7 milyon 150 bin liraya mal olacak yeni bir bina yapılacağını bildirdi.
Ökten yaptığı açıklamada, vatandaşlara daha iyi hizmet sunmak amacıyla yeni bina yapma kararı aldıklarını belirtti.
Eski otogarın bulunduğu arazide yapılacak ve kentin en modern ve akıllı binası olacağını aktaran Ökten, şunları kaydetti:
"Binanın yapılması için gerekli tüm çalışmalar yapıldı. İhalesi tamamladığında yapımına başlanacak. Şuan belediye ekipleri binanın yapılacağı yerde çalışma yapıyor. Binanın zemin kat ile birlikte 6 kat olacak. Binanın yapımına en kısa sürede başlanacak. Bina 600 gün içerisinde tamamlanarak hizmet vermeye başlayacak. İlimizin en modern binası olacak. İlimize geç kalınmış bir hizmeti getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz."
Son Dakika › Yerel › Batman'da Sgk Binası Yapılacak - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.