Batman Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesinde Poliklinik Sayısı Arttırıldı - Son Dakika
Yerel

Batman Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesinde Poliklinik Sayısı Arttırıldı

Batman Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesinde Poliklinik Sayısı Arttırıldı

Hasta yoğunluğu nedeniyle Batman Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi, poliklinik sayısını arttırdı.

16.02.2015 11:32  Güncelleme: 14:00

Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi hafta sonu poliklinik hizmetini arttırdı.

Hasta yoğunluğu nedeniyle hem hafta içinde, hem hafta sonu poliklinik hizmetlerinde bir düzenlemeye gidildi.

Artan poliklinik sayısı ve işlevi hakkında bilgi veren Batman Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi yöneticileri, hasta yoğunluğunun arttığını belirttiler.

Hastane Yöneticisi Dr. Halit Demir "İş yoğunluğu da ona paralel bir şekilde olmaktadır. Hastalarımızı hem mağdur etmemek, hem de gün içerisindeki yoğunluğu bir nebze de olsa azaltmak için poliklinik hizmetimizde bir düzenleme yaptık. Yaptığımız yeni düzenlemeyle bundan böyle; Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanemizde hafta içinde 8 çocuk polikliniği hizmet verecek. Hafta içinde ise 18.00 ile 22.00 saatleri arası 1 çocuk polikliniği hizmet verecek. Hafta sonlarında da saat 10.00 ile 16.00 arası 1 çocuk polikliniği, saat 18.00'den sonra ise 2 çocuk polikliniği çalışacak. Her bir poliklinikte maksimum 90 hasta muayene edilecek" dedi.

MAKAM ODASI YENİ DOĞAN ÜNİTESİ OLDU

Hastanesi yöneticisi Dr. Halit Demir, hasta yoğunluğu nedeniyle makam odasını yeni doğan ünitesine dönüştürdü. Demir, hastanede her metrekareyi değerlendirmek istediklerini belirterek "Batmanda yeşil kartlı başta olmak üzere her sosyal güvence gurubuna bağlı insanlarımıza hizmet vermekteyiz. Hastanemiz oldukça eski ve birçok oda idareciler tarafından kullanılıyordu. Bizlerde idarecilik görevine geldikten sonra yeni hastanenin hizmete girmesine kadar bulduğumuz her odayı hizmet alanına çevirmek istedik. Eski SSK lojmanları şu anda tadilata alındı ve bitince idare kısmını oradan yürüteceğiz" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Batman Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesinde Poliklinik Sayısı Arttırıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement