Bayburt Grup İl Özel İdare Gençlik Spor'a Vekilden Destek - Son Dakika
Yerel

Bayburt Grup İl Özel İdare Gençlik Spor'a Vekilden Destek

Bayburt Grup İl Özel İdare Gençlik Spor\'a Vekilden Destek

Genç Osman Stadyumunda başlattığı kamp çalışmalarını ziyaret eden Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek; 3 Lig yolunda başarılar diledi.

08.09.2012 11:44  Güncelleme: 12:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2012-2013 Bölgesel Amatör Lig ( BAL) liginde temsil edecek olan Bayburt Grup İl Özel İdare Gençlik Spor yeni sezon için Genç Osman Stadyumunda başlattığı kamp çalışmalarını ziyaret eden Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek; 3 Lig yolunda başarılar diledi.

22 Eylül'de başlayacak lig öncesi yeni transferlerin adaptasyonu ve eksik bölgeleri görmek adına Bayburt'ta kamp yapan BAL Ligi Temsilcimiz Bayburt Grup İl Özel İdare Gençlik Spor'un kampını ziyaret eden Vekil Özbek takımın son durumu hakkında Antrenör Şükrü Kayalı ve Genel Kaptan Hakan Kobal'dan bilgi aldı.

Kamptaki sporcularla tek tek ilgilenen vekil "Bayburt halkı sizden başarı bekliyor " diyerek " Profesyonel takımı olmayan 23 ilden birisi de biziz, uzun bir süredir Profesyonel Futbola ve maçlara özlem duyan şehrimizde bu özlemi giderek olan sizler ve başarılarınızdır.

Hedefini 3.lig olarak belirleyen Bayburt Grup İl Özel İdare Gençlik Spor takımının yani sizlerin her türlü eksikliğinizde şehir olarak maddi ve manevi yanınızdayız. Bu amaçla gönlünü ve tüm gücünü buraya kanalize eden Bayburt Grup, Keskin Grup, Akgün Grup, Yolcu Grup, Ziyeddin Babacan, Salim Arslanhan, Raci Bayrak, İsmail Özbek, Hakan Kobal, Hüseyin Kıraç, Serhat Kılıç, Mehmet Özdemir, Yunus Şimşek, Muhammet Ölmez, Kadri Altuntaş, Adem Karapınar, M.Fatih Akdağoğlu, Ekrem Kırali, Ömer Akdeniz, Hüseyin Öcal, Alparslan Katırcıdan oluşan yönetim kuruluna başarılar diliyorum.

Bir süre idmanı izleyen Vekil Özbek, Antrenör Şükrü Kayalı ve Teknik ekibe bu zorlu maratonda başarılar dileyerek kamp çalışmalarından ayrıldı. - BAYBURT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bayburt Grup İl Özel İdare Gençlik Spor'a Vekilden Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement