Bayburt Üniversitesi'nde Mezuniyet Coşkusu - Son Dakika
Yerel

Bayburt Üniversitesi'nde Mezuniyet Coşkusu

Bayburt Üniversitesi\'nde Mezuniyet Coşkusu

Bayburt Üniversitesi 2012-2013 eğitim öğretim döneminde mezuniyet heyecanı yaşandı.

19.05.2013 21:23

Bayburt Üniversitesi 2012-2013 eğitim öğretim döneminde mezuniyet heyecanı yaşandı.

Gençosman Stadyumunda yapılan mezuniyet törenine Vali Hasan İpek, Milletvekili Bünyamin Özbek, Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, Vali Yardımcıları Hakan Hakyemez ve Ali Gökay, akademisyenler, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, öğrenci yakınları ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından, öğrenciler adına Bayburt Üniversitesi dönem birincisi Aslı Mert ve günün anlam ve önemini belirten konuşmayı ise Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Selçuk Coşkun, yaptı.

Dönem birincisi Aslı Mert'e plaket ve ödülünü veren Vali Hasan İpek, konuşmasında, "Aslı kızımız gibi ülkesine ilerde faydalı olacak evlatlar yetiştirdiğimiz için çok mutluyuz. Bundan sonra sizler artık iş hayatına atılacaksınız. Öğrencilik bitecek, sorumluluklar başlayacaktır. Başkaları yaramazlık edecek siz susturacaksınız, başkaları yanlış yapacak siz öğreteceksiniz. Bayburt'tan bu amaçla ayrılıyorsunuz. Bayburt'ta bulunduğunuz süre içerisinde Bayburt'un ekonomisine ciddi katkıda bulundunuz. Ama en önemlisi de Bayburt'un kültürüne ve arkadaşlığına çok önemli katkıda bulundunuz, katkıda bulunmaya da devam ediyorsunuz. Bayburtlular olarak bizler de sizlerle birlikte olmaktan gerçekten çok mutluyuz. Önümüzdeki yıllarda inşallah üniversitemizin öğrenci sayısı daha da artacak. Belki içinizden bazılarınız yine Bayburt'ta görev yapmak üzere geri döneceksiniz. Ben başta ödülünü takdim ettiğim Aslı Mert hanımefendiye ve tüm mezun olan öğrenci arkadaşlarıma hayatlarında başarılar dileyerek sizleri uğurluyoruz. Bahtınız ve yolunuz açık olsun." diyerek öğrencilere bundan sonraki hayatlarında başarılar diledi.

2012-2013 eğitim öğretim döneminde bölümlerinde başarılı olan öğrenciler çeşitli hediyelerle ödüllendirildiler. Bölüm birincileri de Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, tarafından birer Cumhuriyet altını ile ödüllendirildi.

Ödül töreninin tamamlanmasının ardından mezun olan öğrenciler, mezuniyetin sevinci ile geleneksel hale gelen kep atma törenini büyük bir coşku ve sevinçle yerine getirdiler. - BAYBURT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bayburt Üniversitesi'nde Mezuniyet Coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement