BBP Genel Başkan Yardımcısı Gürhan, Başkan Saatçı'ya Ziyaret - Son Dakika
Yerel

BBP Genel Başkan Yardımcısı Gürhan, Başkan Saatçı'ya Ziyaret

BBP Genel Başkan Yardımcısı Gürhan, Başkan Saatçı\'ya Ziyaret

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı'yı makamında ziyaret eden BBP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Gürhan; "Behçet Saatcı, 'iktidar partisine oy verin, hizmet gelsin' anlayışını yıkarak, bu algının böyle olmadığını tüm Türkiye'ye gösteren sayılı"...

06.07.2013 09:30

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı'yı makamında ziyaret eden BBP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Gürhan; "Behçet Saatcı, 'iktidar partisine oy verin, hizmet gelsin' anlayışını yıkarak, bu algının böyle olmadığını tüm Türkiye'ye gösteren sayılı belediye başkanlarından biridir" dedi.

Bir dizi ziyaret için Muğla'ya gelen BBP Genel Başkan Yardımcı Ahmet Gürhan, beraberindeki BBP Muğla İl Başkanı Harun Akın ve BBP Muğla İl Yönetim Kurulu Üyeleri ile Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı'yı makamında ziyaret etti. Başkan Saatcı'nın eski bir arkadaşı olduğunu ve çalışmalarından dolayı her zaman takdir ettiğini dile getiren Gürhan, Başkan Saatcı'dan övgü ile söz etti.

BBP Genel Başkan Yardımcı Ahmet Gürhan, yaptığı açıklamada; "Başkanımız bizim değer verdiğimiz, saydığımız bir arkadaşımızdır. Biz Büyük Birlik Partisi olarak doğru nerdeyse ordayız. Önce onu söyleyeyim. Büyük Birlik Partisi olarak biz, kimsenin ayrımını, kimsenin farklı düşüncelerle yaklaşımlarını yargılayan bir parti değiliz. Başkanımın da millet için, bir dava sevdası var. Millet için hizmet ediyor. Millet için burada her türlü zorluğu yenen bir gayret içerisinde. Ben bunu Fethiye'ye gördüm. İlçenin yolları, çevre düzenlemesi, belediyenin verebileceği hemen hemen her hizmeti ilçeye girerken gördük" dedi.

Başkan Saatcı'nın Fethiye'de Türkiye'ye örnek olarak bir algıyı da yıktığını söyleyen BBP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Gürhan, "İktidar partisinden olursanız seçimi kazanırsınız. Hizmet görürsünüz. Hayır, öyle bir şey yok! Başkanım burada şunu da ispatlamış, iktidar partisinden olmasa bile hizmetin nasıl verileceğini, daha ilçenin kilometre tabelasının, ana tabelasının görüldüğü yerden başkanlık binasına kadar göstermiş. Biz de millete bu hizmeti veren Sayın Başkanımıza bir teşekkür ziyareti yapmak için geldik. Ayrıca kendisiyle ilgili istişareler yapmak üzere burada bulunuyoruz. Kendisine bundan sonra da daha başarılı hizmetlerin olması için bir temenni de bulunacağım. Allah gücünü arttırsın, kuvvetini attırsın. Milletle birlikte inşallah daha nice hizmetler vermeyi Allah nasip etsin" ifadelerini kullandı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı ise, bir makamı işgal etme amacında olmadıklarını, asıl olanın halka hizmet olduğunu ifade etti. Saatcı, "Ahmet Başkanıma, Harun Başkanıma ve beraberindeki kardeşlerimize yaptıkları bu nezaket ziyaretinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Ahmet Başkanıma sözlerinden dolayı da çok teşekkür ediyorum. İnşallah Allah-ü Teala bizlere, sözlerine layık görevler yapmayı nasip eder. Tabi ki siyaset bizim için hizmet aracı. Yoksa bir yerlere varma, bir makamı işgal etme aracı değil. Bu anlamda Saygıdeğer Fethiyelilere 14 yıldır hizmet ediyoruz. Sayın Başkanımın daha Fethiye'ye ilk adım atışında objektif olarak bu değerlendirmeyi yapmasından da çok açık yürekle ifade edeyim, keyif aldım. Birbirimizi hiç görmesek de bakış açısı böyle olabiliyor. Bu anlamda teşekkür ediyorum. Kendisinin de ifade ettiği gibi bizler, aynı noktada bulunan insanlarız. Olaylara aynı noktadan bakan insanlarız. Aynı kökten gelen arkadaşlarız biz. Ayrımız gayrımız hiç yok. Parti tabelaları ayrı olsa da gönülde, yürekte, beyinde hep birlikte hareket ettik. Hareket etmeye de devam edeceğiz. Ben Başkanıma tekrar bu nezaketinden dolayı, bizi ziyaret etmesinden dolayı teşekkür ediyorum. Kendisine ve Büyük Birlik Partisi'ne siyasi hayatta canı gönülden başarılar diliyorum" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel BBP Genel Başkan Yardımcısı Gürhan, Başkan Saatçı'ya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement