BBP İzmir İl Başkanlığı'nda Bayramlaşma - Son Dakika
Yerel

BBP İzmir İl Başkanlığı'nda Bayramlaşma

BBP İzmir İl Başkanlığı\'nda Bayramlaşma

Genel Başkan Yardımcısı Gürhan: "Mevcutta büyükşehir belediye başkanlığı yapıp da partimizden siyaset yapmak isteyenler var. Birçok siyasetçiden bize dönüşüm var"

17.10.2013 13:23

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Gürhan, "Mevcutta büyükşehir belediye başkanlığı yapıp da partimizden siyaset yapmak isteyenler var. Birçok siyasetçiden bize dönüşüm var" dedi.

Partisinin İzmir İl Başkanlığı'ndaki bayramlaşma törenine katılan Gürhan, burada yaptığı konuşmada, Türkiye'nin riskli hale geldiğini, AK Parti'nin anayasa değişikliği yapmayacağını, bu nedenle Demokratikleşme Paketi gibi paketler açıkladığını öne sürdü.

Demokratikleşme Paketi'nde Türkiye'nin ana meselelerini çözecek birşeyin olmadığını savunan Gürhan, hükümetin BBP'nin meclise girmemesi için çalıştığını ileri sürdü.

Mevcut baraj sisteminin kalkmasını ve her görüşün meclise girmesini istediklerini dile getiren Gürhan, şöyle konuştu:

"81 ilde aday göstereceğiz. İktidara tek yakın parti vardır, o da BBP'dir. BBP'ye mutlaka oy vermeyi sağlayın. Partimiz mecliste olmalı. Mevcutta büyükşehir belediye başkanlığı yapıp da partimizden siyaset yapmak isteyenler var. Birçok siyasetçiden bize dönüşüm var. Belediye başkanımızın olduğu Sivas'ta oylarımız yüzde 51 civarında. Türkiye genelinde ise yüzde 4-5'lerde. İzmir'e büyük önem veriyoruz. İddialı olduğumuz ilçeler var."

BBP İzmir İl Başkanı Ahmet Bereket ise gelecek hafta il kongrelerini gerçekleştireceklerini, partisinin genel başkanı Mustafa Destici'nin, İzmir Büyükşehir Belediyesi başkan adayını açıklayacağını ifade etti. - İzmir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel BBP İzmir İl Başkanlığı'nda Bayramlaşma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement