BDP'den Cizre Adliyesine Siyah Çelenk - Son Dakika
Yerel

BDP'den Cizre Adliyesine Siyah Çelenk

BDP\'den Cizre Adliyesine Siyah Çelenk

BDP Cizre İlçe Örgütü, KCK operasyonlarının yıldönümü nedeniyle Cizre Adliyesine siyah çelenk bıraktı.

15.04.2013 02:21  Güncelleme: 10:25

Şırnak'ın Cizre ilçesinde KCK operasyonlarının yıldönümü nedeniyle BDP Cizre İlçe Örgütü tarafından düzenlenen yürüyüş ve basın açıklamasının ardından Cizre Adliyesine siyah çelenk bırakıldı.

Cizre belediye binası önünde bir araya gelen ve aralarında BDP İlçe Başkanı Mehmet Ata Bilen, Cizre Belediye Başkanı Mustafa Gören, BDP ilçe yöneticileri, belediye meclis üyeleri, STK temsilcilerinin yanı sıra çok sayıda kişinin katıldığı kalabalık gurup daha sonra sloganlar eşliğinde Cizre Adliyesine doğru yürüyüşe geçti. Belediye önünden sloganlar eşliğinde yürüyüşe geçen kitle geniş güvenlik önlemleri altında Kale Mahallesinde bulunan Cizre Adliye Sarayına geldi.

Cizre Adliyesi önünde toplanan kitle adına BDP Cizre İlçe yönetici Mahsun Seçen tarafından Kürtçe bir basın açıklaması okundu. Basın açıklamasının okunmasının ardından BDP'lilerin yanlarında getirdiği siyah çelenk İlçe Başkanı Mehmet Ata Bilen tarafından Adliye Binası önüne bırakıldı. Polisin geniş güvenlik önlemi aldığı yürüyüş ve basın açıklaması olaysız bir şekilde sona erdi. - ŞIRNAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel BDP'den Cizre Adliyesine Siyah Çelenk - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement