Yeni Asya Gazetesi Said Nursi'yi Andı - Son Dakika
Yerel

Yeni Asya Gazetesi Said Nursi'yi Andı

Yeni Asya Gazetesi Said Nursi\'yi Andı

Yeni Asya Gazetesi Kayseri Temsilciliği, Bediüzzaman Said Nursi'nin vefatının 54. yıl dönümü dolayısıyla anma programı düzenledi.

26.04.2014 18:22  Güncelleme: 18:23

Yeni Asya Gazetesi Kayseri Temsilciliği, Bediüzzaman Said Nursi'nin vefatının 54. yıldönümü dolayısıyla anma programı düzenledi.

Melikgazi Belediyesi Konferans Salonu'ndaki programa konuşmacı olarak Araştırmacı Yazar Halil Uslu, Sebahattin Yaşar ve Eğitimci Şair Atilla Yılmaz katıldı.

Araştırmacı-Gazeteci Yaşar, burada yaptığı konuşmada, toplumun maksimum seviyede müspete ulaşması için önce her bireyin kendi nefsini terbiye etmesi gerektiğini söyledi.

Yaşar, "Toplumun en küçük birimi olan aile hayatında yalanın olmaması gerektiğine inanıyorum. Bediüzzaman'ın şu sözlerine ihtiyacımız var. 'Biz ki hakiki Müslümanız, aldanırız, fakat aldatmayız. Bir hayat için yalana tenezzül etmeyiz.' Toplumun tüm kesiminde doğruluğun şiar edinilmesi gerekiyor" diye konuştu.       Uslu ise müspet hareketin en önemli örneklerinin Hazreti Muhammed (S.A.V)'in hayatında olduğunu belirtti.    Yılmaz da programda şiirleriyle Bediüzzaman'ın hayatından kesitler sundu. - Kayseri

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yeni Asya Gazetesi Said Nursi'yi Andı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement