Belediye Vakumlu Yol Süpürme Makinası Aldı - Son Dakika
Yerel

Belediye Vakumlu Yol Süpürme Makinası Aldı

Belediye Vakumlu Yol Süpürme Makinası Aldı

Batman Belediyesi Araç Filosuna Vakumlu Yol Süpürme Makinası da Katıldı.

05.09.2013 13:31  Güncelleme: 13:32

Son dönemlerde araç filosuna önemli ölçüde güçlendiren Batman Belediyesi, araç filosuna kentin önemli ihtiyaçlarından olan bir adet hidrostatik yürüyüşlü kompakt vakumlu yol süpürme makinesini da kazandırdı. Aracı tanıtan Belediye Başkanvekili Serhat Temel, "Bundan sonra parklarımız ve geniş ana arterlerdeki kaldırımlarımız bu araç sayesinde çok daha temiz bir hale gelecektir" dedi.

Batman Belediyesi araç filosunu büyütmeye devam ediyor. Çevre kirliliğini önleme ve kent temizliğinin sağlanmasında bugüne kadar eksikliği önemli ölçüde hissedilen Hidrostatik yürüyüşlü kompakt vakumlu yol süpürme makinasını da araç filosuna kazandıran Batman Belediyesi, bu araç sayesinde trafiğe kapalı alanların, kentin ana arterleri ve yeni yapılan kaldırımların temizliğini çok daha iyi yapabilecek. Batman Park tarafından hibe edilen aracın tanıtımını Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Bülent Tekik, Gülistan Akel ve Genel İş Batman Şube Başkanı Murat Akın ile birlikte yapan Belediye Başkanvekili Serhat Temel, "Bundan sonra parklarımız ve geniş ana arterlerdeki kaldırımlarımız bu araç sayesinde çok daha temiz bir hale gelecektir" dedi.

'Trafiğe kapalı alanlar ve kaldırımlar daha temiz olacak'

Son bir yıl içinde Batman Belediyesi araç filosuna çok sayıda araç kazandırdıklarını belirten Başkanvekili Temel, "Bugün de yine araç filomuza kazandırdığımız yeni bir aracın daha tanıtımı için buradayız. Trafiğe kapalı alanların, sert zeminlerin özellikle kaldırım ve parkların, yürüyüş yollarının süpürülmesi ve temizliğini sağlama özelliklerine sahip bir araç. Biliyorsunuz ana arterlerimizde, Diyarbakır Caddesi başta olmak üzere bundan sonra düzenleyeceğimiz birçok kaldırımda hem toz hem çevre kirliliğini önlemek bakımından bu aracımız hizmet edecek. Öncelikle bu aracı Batman Belediyesi'ne hibe eden Batman Park yönetimine ben huzurunuzda teşekkür ediyorum. Batman Belediyesine bir katkı sağlamışlardır. Bu vesileyle bundan sonra parklarımız ve geniş ana arterlerdeki kaldırımlarımız bu araç sayesinde çok daha temiz bir hale gelecektir. Batmanlı hemşerilerimizden beklentimiz de bundan sonraki süreçte bu aracın gelişiyle birlikte biraz daha çevre temizliğine duyarlı olurlarsa Batman daha temiz görünecektir. Bizim bütün beklentimiz ve bütün çabamız bu yöndedir" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Belediye Vakumlu Yol Süpürme Makinası Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement