Beko Basketbol Ligi - Son Dakika
Yerel

Beko Basketbol Ligi

Beko Basketbol Ligi

TOFAŞ, Sportive ile olan malzeme sponsorluğunu 3 yıl daha uzattı.

28.04.2014 20:44

Beko Basketbol Ligi takımlarından TOFAŞ, Sportive ile olan malzeme sponsorluğu anlaşmasını 3 yıl daha uzattı.

TOFAŞ Spor Kulübü'nden yapılan açıklamaya göre, sponsorluk anlaşmasının imza törenine, TOFAŞ Spor Kulübü Başkanı Efe Aydan, A Takım Antrenörü Ahmet Çakı, Pazarlama Sorumlusu Nedim Hızlıateş, oyunculardan Serhat Çetin, Evren Büker, Marcus Denmon ile Sportive Genel Müdürü Murat Erdoğan, Pazarlama Direktörü Emrah Yamaç ve Takım Sporları Yöneticisi Serkan Dinlemez hazır bulundu.

Efe Aydan, günümüz basketbol dünyasında sponsorlukların büyük önem kazandığını belirtti.

Altyapı takımları da düşünüldüğünde yıllık spor malzeme ihtiyacının kulüpler için ciddi bir kalem oluşturduğunu vurgulayan Aydan, "Bu açıdan Sportive firmasının kulübümüze sağladığı katkının öneminin altını çizmek istiyorum. İki değerli markayı bir araya getiren bu anlaşmanın, TOFAŞ Spor Kulübü ve Sportive için hayırlı olmasını diliyor, kendilerine destekleri için teşekkür ediyorum" değerlendirmesinde bulundu.

Murat Erdoğan da TOFAŞ ile süregelen işbirliğini 3 yıl daha devam ettirmekten dolayı büyük mutluluk duyduklarını kaydetti.

Yapılan anlaşma çerçevesinde, Sportive, TOFAŞ Basketbol A Takımı ile altyapı takımlarının forma ve diğer malzeme ihtiyaçlarını, 2016-2017 sezonu sonuna kadar karşılaşacak. - Bursa

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Beko Basketbol Ligi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement