Belediye Başkan Adayları Kahvaltıda Buluştu - Son Dakika
Yerel

Belediye Başkan Adayları Kahvaltıda Buluştu

Belediye Başkan Adayları Kahvaltıda Buluştu

Bilecik Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Ali Deniz, belediye başkan adaylarını düzenlediği kahvaltıda bir araya getirdi.

01.03.2014 15:03

Bilecik Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Ali Deniz, belediye başkan adaylarını düzenlediği kahvaltıda bir araya getirdi.

Kahvaltıya, Başkan Deniz'in yanı sıra AK Parti Belediye Başkan adayı Selim Yağcı, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belediye Başkan adayı Sungur Turan, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Belediye Başkan adayı Hüseyin Şensoy ve çok sayıda sanayi esnafı katıldı. Sanayi Sitesi esnaflarının, belediye başkan adaylarını tanıması amacıyla böyle bir ilke imza attıklarını belirten Ali Deniz, "Hangi parti kazanırsa kazansın. Temennimiz seçimlerden sonra bizlerin unutulmamasıdır" dedi.

CHP Belediye Başkan adayı Sungur Turan, Bilecik'in çalışkan ve aynı zamanda sıcak insanlar olduğunu, buraya geldiği zaman kapısında çay içtiği insanların sanayi esnafı olduğunu belirtti. Sungur, "Gerçekten sizlerle birlikte kahvaltı yapmaktan onur duydum. Çok teşekkür ediyorum" dedi.

Daha sonra konuşmasını gerçekleştiren MHP Belediye Başkan adayı Hüseyin Şensoy, ilk defa böyle bir çalışma ile esnaf ile bir araya gelmenin onurunu yaşadığını belirtti. Şensoy, "Öncelikle bu toplantıyı düzenleyen başkanımıza ve yönetim kuruluna çok teşekkür ediyorum. Sizlerin çalışmalarını ve Bilecik'e olan katkılarınızı bilen bir insanım. Hepinize saygılar ve sevgiler sunuyorum" dedi.

Son olarak, mevcut Belediye Başkanı aynı zamanda AK Parti Belediye Başkan adayı Selim Yağcı ise, kendilerini güzel bir şekilde ağırlayan site esnafına teşekkür ettiğini belirtti. Yağcı, "Aslında Bilecik'in fotoğrafı bu. Biz her zaman birlikte Bilecik'iz. Birlikte bir anlam ifade ediyoruz. 30 Mart seçimleri tabi ki bir rekabet işidir. Şehrimiz açısından önemli bir süreçtir. Kim kazanırsa kazansın içimizden bir tanesi eksik olduğunda bu fotoğraf eksik kalır. Ben diyorum ki, birlik, beraberlik, kardeşlik içerisinde daha nice yıllara, Bilecik'i daha marka bir şehir haline getirmeye çalışalım" dedi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Belediye Başkan Adayları Kahvaltıda Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement