Belediye Başkanları Birliği'nden Başkan Akgül'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Belediye Başkanları Birliği'nden Başkan Akgül'e Ziyaret

Belediye Başkanları Birliği\'nden Başkan Akgül\'e Ziyaret

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Belediye Başkanları Birliği Derneği'nin yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti.

11.04.2012 13:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Belediye Başkanları Birliği Derneği'nin yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti.

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, yeni kurulan Belediye Başkanları Birliği Derneği'nin Başkanı Davut Çuhadar ve yönetim kurulunu makamında kabul etti. Derneğin kuruluş amacı hakkında Başkan Mesut Akgül'e bilgi veren Dernek Başkanı Davut Çuhadar, eski ve yeni belediye başkanlarını bir çatı altında toplayıp deneyimlerini paylaşmayı hedeflediklerini söyledi. Çuhadar dernek olarak yürütecekleri çalışmalarla belediyelerin önemli faaliyetlerini yazılı ve görsel basında tanıtımını da yapacaklarını dile getirdi. Bu alanda daha önce yapılmış bir çalışma olmadığına dikkat çeken Çuhadar, derneğin bu alanda bir boşluğu dolduracağını söyledi.

Belediye Başkanları Birliği Derneği hakkında bilgi alan Başkan Akgül derneğe üye oldu. Ankara'da halen görevde olan belediye başkanları arasında bir ilke imza atarak Belediye Başkanları Birliği Derneği'ne üye olan Başkan Akgül, bu alanda daha önce yapılmış bir çalışma olmadığını belirtti. Başkan Akgül, "Daha önce yerel yönetimlerde önemli çalışmalara imza atmış lediye başkanlarımızın, deneyimlerini aktarması açısından çok önemli bir çalışma. Belediye başkanları arasında iyi bir iletişimin sağlanması yerel yönetimler açısından son derece önemlidir" dedi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Belediye Başkanları Birliği'nden Başkan Akgül'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement