Belediye-İş'ten Siyasi Partilere Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Belediye-İş'ten Siyasi Partilere Ziyaret

Belediye-İş\'ten Siyasi Partilere Ziyaret

Belediye-İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Şaban Özkaymak ve Şube Yönetim Kurulu üyeleri yerel seçimler dolayısı ile siyasi partilere ziyarette bulundular.

07.03.2014 14:54

Belediye-İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Şaban Özkaymak ve Şube Yönetim Kurulu üyeleri yerel seçimler dolayısı ile siyasi partilere ziyarette bulundular.

Belediye-İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Şaban Özkaymak, Şube Başkan Yardımcısı Refik Levent, Şube Mali Sekreteri Mustafa Başata ve Yönetim Kurulu üyeleri, Ahmet Akgül, Faruk Kirazcı, Ayhan Özdemir ile Niğde Belediyesi işyeri temsilcileri Yusuf Zengin ve Ömer Dibek'ten oluşan heyet Siyasi partilere ziyarette bulunarak Seçimlerin huzurlu, sakin ve demokratik bir ortamda geçmesi temennisinde bulundular.

Sırası ile Ak Parti, CHP, MHP ve İşçi Partisine bulunan ziyaretlerde Partilere ve Belediye Başkan adaylarına başarılar dilendi. Belediye-İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Şaban Özkaymak bir nevi iade-i ziyarette bulundukları siyasilere başarı dileklerini sunduklarını ve Niğde'de Demokratik ve huzurlu bir ortamda seçim süreci yaşanması temennilerinin olduğunu belirtti.

Belediye-İş heyetini Ak Partiden Niğde Belediye Başkanı ve adayı Faruk Akdoğan, CHP'den Milletvekili Doğan Şafak ve Belediye Başkan adayı Fahri Eker, MHP'den Belediye Başkan adayı Fikret Çıtırgı ve İşçi Partisinden Belediye Başkan adayı Z. Cem Yıldırım karşıladılar.

Siyasiler ve Belediye Başkan adayları ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek Belediye-İş heyetinin nezaketinden dolayı teşekkür ederek sendikanın başarılarından dolayı tebrik ettiler. - NİĞDE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Belediye-İş'ten Siyasi Partilere Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement