Belediyeden Hastalara Berber Hizmeti - Son Dakika
Yerel

Belediyeden Hastalara Berber Hizmeti

Kazan Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğünde görevli berberler, Kazan Hamdi Eriş Devlet Hastanesinde yatan hastalara berber hizmeti veriyor.

15.10.2015 16:48

Kazan Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğünde görevli berberler, Kazan Hamdi Eriş Devlet Hastanesinde yatan hastalara berber hizmeti veriyor.

Kazan Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü tarafından yaklaşık 6 yıldır evinde yatağa bağımlı halde yaşayanlar için verilen berber hizmeti, hastanede yatan hastalar için de yapılıyor.

Yaklaşık 5 yıldır haftada bir defa ilçedeki devlet hastanesini ziyaret eden berberler, saç, sakal tıraşı olmak isteyen hastaları ücretsiz tıraş ediyor.

"Kazan'da yaşamak ve yaşlanmak güzeldir diyoruz. Bunun gereğini yapmamız gerekiyor" diyen Kazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, "Klasik belediyeciliğin ötesinde sosyal belediyeciliğin gereğini yerine getiriyoruz. Devletin şefkatli elinin değmediği ihtiyaç sahibi kalmasın istiyoruz. Arkadaşlarımız da özverili çalışıyor, mesai gözetmiyorlar. Büyük projelere imza atıyoruz ve bu projelerin en büyük sermayesi de aldığımız hayır dualarıdır" şeklinde konuştu.

Belediyenin verdiği hizmetten memnun kaldıklarını belirten hastalar, kendilerini çok iyi hissettiklerini ifade etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Belediyeden Hastalara Berber Hizmeti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement