Beşiriye Konteynır Kentin Yapımı Devam Ediyor - Son Dakika
Son Dakika Logo

Beşiriye Konteynır Kentin Yapımı Devam Ediyor

Beşiriye Konteynır Kentin Yapımı Devam Ediyor
28.03.2013 10:28

Kilis Valisi Süleyman Tapsız Elbeyli ilçesi Beşiriye köyünde yapımı devam eden konteyner kentte incelemelerde bulundu.kişilik konteynır kentin inşaatında incelemelerde bulundu.

Kilis Valisi Süleyman Tapsız Elbeyli ilçesi Beşiriye köyünde yapımı devam eden konteyner kentte incelemelerde bulundu.

Vali Süleyman Tapsız beraberinde Vali Yardımcısı Ahmet Karatepe, Elbeyli İlçe Kaymakamı Meral Uçar, Garnizon ve İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemlı Albay Murat Çolak, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Bolat ile birlikte Suriyeli misafirler için Elbeyli İlçesi Beşiriye köyünde, 417 dönümlük arazi üzerinde yapımı devam eden 20 bin

kişilik konteynır kentin inşaatında incelemelerde bulundu. Vali Süleyman Tapsız, Beşiriye konteynır kentin yapım süreci ile ilgili olarak Proje Müdürü Memduh Aydınoğlu'ndan çalışmalar hakkında bilgi alarak değerlendirmelerde bulundu.

Dünyanın en modern konteyner kenti olarak bilinen ve 14 bine yakın Suriyeli sığınmacının barındığı Öncüpınar konteyner kentinden sonra Kilis'te Beşiriye konteyner kentinin faaliyete geçmesiyle birlikte ilde konteyner kent sıyısı ikiye çıkmış olacağı bildirildi.

(MAD-VSA-Y

28.03.2013 10: 07: 17

TSI

NNNN - KİLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Beşiriye Konteynır Kentin Yapımı Devam Ediyor - Son Dakika


Advertisement