Besni'de Kızılay Haftası Kutlandı - Son Dakika
Yerel

Besni'de Kızılay Haftası Kutlandı

Besni\'de Kızılay Haftası Kutlandı

Adıyama’ın Besni ilçesinde İbni Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Mustafa Baba İlköğretim Okulu tarafından Kızılay Haftası kutlama programı düzenlendi.

07.11.2015 13:39

Adıyama'ın Besni ilçesinde İbni Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Mustafa Baba İlköğretim Okulu tarafından Kızılay Haftası kutlama programı düzenlendi.

Besni Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu'nda saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program, İbni Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan 'Geçmişten Günümüze Kızılay' adlı sinevizyon gösterisi ile devam etti.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı İbni Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul müdürü Mustafa Ocakcı yaptı.

Konuşmanın ardından Kızılay Besni Şube Başkanı Ali Erdoğan, Kızılay ve Besni'de Kızılay Faaliyetleri ile ilgili bilgiler verdi.

Programda türküler söylendi, şiirler okundu ve skeç gösterileri yapıldı. Daha sonra okul öğretmenlerinden Fatma Yalçınkaya, kan bağışı ile ilgili bir konuşma yaparak davetlileri bilgilendirdi.

Konuşmanın ardından Kızılay konulu kompozisyon yarışmasında dereceye girenlere ödülleri takdim edildi.

Programa Besni İlçe Kaymakamı Çağlayan Kaya, Besni Garnizon Komutanı Üsteğmen Ali Tekin, Besni İlçe Emniyet Müdürü Cemal Avan, Besni İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşet Yazar, Besni Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Doktor Adnan Yüksel, Besni Devlet Hastanesi Müdürü Kadir İşitmen, Kızılay Besni Şube Başkanı Ali Erdoğan, Besni Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürü Mehmet Murat Göğüş, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Besni'de Kızılay Haftası Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement