Besni Kss Başkanı Arslan, Güven Tazeledi - Son Dakika
Yerel

Besni Kss Başkanı Arslan, Güven Tazeledi

Besni Kss Başkanı Arslan, Güven Tazeledi

Besni Küçük Sanayi Sitesi olağan kongresinde Haci Arslan yeniden başkanlığa seçilerek güven tazeledi.

20.01.2014 11:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Besni Küçük Sanayi Sitesi olağan kongresinde Haci Arslan yeniden başkanlığa seçilerek güven tazeledi.

Besni Halk Eğitim Merkezi'nde düzenlenen toplantıya; Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Haci Arslan, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ali Can, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Kasap, Kamyoncular Kooperatifi Başkanı Abuzer Durmuş, THK İlçe Başkanı Ali Deveci, Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Eşref Göksel ve Küçük Sanayi Sitesi esnafı katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan kongrede Divan Başkanlığına Mustafa Sucu seçilirken, katip üyeliklerine ise Besni Güncel Gazetesi sahibi Emin Soydan Doğru ve Memet Kuş seçildi.

Kongrenin açılış konuşmasını yapan Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Haci Arslan, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Öncelikle kongremize katılan ve destek veren tüm üyelerimize teşekkür ediyoruz. Bundan sonra öncelikli işimiz şuanda mevcut bulunan prefabrik binamızın duble yol için kaldırılacak olmasından dolayı küçük sanayi sitemize yeni bir hizmet binası yapacağız. Bu konuda üyelerimizin desteklerini bekliyoruz. Beraberinde sanayi sitesindeki üyelerimizin ibadetlerini yerine getirebileceği cami yapmayı planlıyoruz. Bu konuda iş adamlarımızın desteklerini bekliyoruz. Yine sanayi sitesi sınırları içerisinde bulunan arsamızda belediye tarafından yapımına başlanan park çalışmalarımız devam ediyor. Kongremizin Besni'mize ve üyelerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum."

Arslan'ın konuşmasının ardından Yönetim ve Denetim Kurulu faaliyet raporu Salih Ağır tarafından, 2013 yılı gelir ve gider tablosu ise Muhasebeci S.Vakkas Özkin tarafından okundu ve ibra edildi. 1-15 Haziran tarihleri arasında dükkanların geri ödemelerinin yapılması kararı alındı. Ayrıca aidatlar 40 TL'ye çıkarıldı. Daha sonra seçimlere geçildi. Tek liste ile gidilen kongrede yönetim şu isimlerden oluştu:

Yönetim Kurulu Asil Üyeleri: Haci Arslan, Kemal Can, Nurettin Karalar, Memet Abacılar, Hüseyin Ocakcı, Hacıali Kaygusuz ve Mehmet Doğan.

Denetim Kurulu Üyeliklerine ise İbrahim Belen, Kamil Coşkun, Mikail Ertürk, Ahmet Fillik, İbrahim Karakuş, İbrahim Tan ve Mustafa Kaya. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Besni Kss Başkanı Arslan, Güven Tazeledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement