Beyaz Kalpler'de Koordinasyon Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Beyaz Kalpler'de Koordinasyon Toplantısı

Beyaz Kalpler\'de Koordinasyon Toplantısı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı hizmet veren Beyaz Kalpler Koordinasyon Toplantısı yapıldı.

30.09.2015 11:20

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı hizmet veren Beyaz Kalpler Koordinasyon Toplantısı yapıldı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı bünyesinde hayata geçirilen Beyaz Kalpler Projesi'nin daha geniş kitlelere ulaşabilmesi, koordinasyonun sürekliliği ve verimliliği değerlendirme toplantısı düzenlendi.

Değerlendirme toplantısına Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Bekir Köksal, Emniyet Çocuk Şube Müdürü Cenk Bozdağ, İş-Kur İl Müdürü Ulvi Yılmaz, İl Milli Eğitim Müdürü Melih Engin, İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Akmanşen, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Bekir Yümnü, Müftülük Din Hizmetleri ve Eğitimi Şube Müdürü İbrahim Akça, İl Vaizi Salih Şahin'in katılımıyla Beyaz Kalpler Eğitim ve Gelişim Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Proje ve çalışılan kitlenin tanıtıldığı, merkezde yürütülen faaliyetlerin ve çalışmaların eğitmenler, veliler ve öğrenciler tarafından anlatıldığı Beyaz Kalpler tanıtım filmi izlenmesi yapıldı. Ardından Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Şube Müdürü Mücahit Arslan tarafından projenin faaliyete geçtiği günden bu güne proje kapsamında yürütülen çalışmalar, elde edilen sonuçlar bundan sonrasında yapılması planlanan faaliyetlerle ilgili sunum gerçekleştirildi. Daha sonra proje ortağı kurum il yöneticileri, Beyaz Kalpler projesinde bugüne kadar yapılanlar hakkındaki görüşlerini değerlendirmelerini paylaştı. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Beyaz Kalpler'de Koordinasyon Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement