Beylikdüzü Belediye Başkanı Çalık, Gürpınar Engelsiz Yaşam Merkezi'ndeki Çalışmaları Öğrencilerle Birlikte İnceledi - Son Dakika
Yerel

Beylikdüzü Belediye Başkanı Çalık, Gürpınar Engelsiz Yaşam Merkezi'ndeki Çalışmaları Öğrencilerle Birlikte İnceledi

Beylikdüzü Belediye Başkanı Çalık, Gürpınar Engelsiz Yaşam Merkezi\'ndeki Çalışmaları Öğrencilerle Birlikte İnceledi

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, Gürpınar Engelsiz Yaşam Merkezi inşaatını merkezi kullanacak öğrencilerle birlikte inceledi. Başkan Çalık, “Çok yakında, saf sevgileriyle mutluluk saçan öğrencilerimizin sesleri bu yapıyı dolduracak” dedi.

02.04.2023 16:57  Güncelleme: 17:02

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, Gürpınar Engelsiz Yaşam Merkezi inşaatını merkezi kullanacak öğrencilerle birlikte inceledi. Başkan Çalık, "Çok yakında, saf sevgileriyle mutluluk saçan öğrencilerimizin sesleri bu yapıyı dolduracak" dedi.

Başkan Çalık, 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü etkinlikleri kapsamında Gürpınar Engelsiz Yaşam Merkezi inşaatını, merkezi kullanacak öğrencilerle birlikte ziyaret etti. Çalık, merkezin tüm fonksiyonlarını ayrıntılarıyla anlatırken; alanı gezen öğrenciler öneri ve taleplerini paylaşma imkanı buldu. Kısa bir süre içerisinde açılması planlanan Gürpınar Engelsiz Yaşam Merkezi'nin içerisinde; yemekhane, dil ve konuşma terapisi odaları, teknoloji atölyesi, mutfak atölyesi ve spor alanları yer alacak.

Başkan Çalık, ziyaretinde şunları söyledi:

"Modern imkanlarla donatılmış nitelikli bir yapı olarak planladığımız Gürpınar Engelsiz Yaşam Merkezi'ni ilçenin çok özel noktalarından bir tanesi yapacağız. İçerisinde özel gereksinimli çocuklarımızın yer alacağı bir mekan olacağı için çok hassas davranıyoruz. Bu binayı, uzmanlarımız ve psikologlarımızla birlikte evlatlarımızın ihtiyaçlarına yönelik tasarlıyoruz. Çok yakında, saf sevgileriyle mutluluk saçan öğrencilerimizin sesleri bu yapıyı dolduracak."

Beylikdüzü Belediyesi tarafından 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü'nde 'Müzikle Farkındalık' etkinliği de düzenlendi. Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi Fuaye Alanı'ndaki etkinliğe Başkan Çalık'ın eşi Zehra Çalık ile çok sayıda yurttaş katıldı. Etkinlikte, özel gereksinimli çocuklar piyano çalarak otizm hakkında müzikle farkındalık yarattı.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Beylikdüzü Belediye Başkanı Çalık, Gürpınar Engelsiz Yaşam Merkezi'ndeki Çalışmaları Öğrencilerle Birlikte İnceledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement