Bgc'den Yeni Kitap Hazırlığı - Son Dakika
Yerel

Bgc'den Yeni Kitap Hazırlığı

Bgc\'den Yeni Kitap Hazırlığı

Bursa Gazeteciler Cemiyeti, köklü bir tarihe sahip olan Bursa basınında yaşanan ilginç olayların yer alacağı "Bursa Basını Anılar Kitabı" yayınlayacak.

15.03.2012 16:26

Bursa Gazeteciler Cemiyeti, köklü bir tarihe sahip olan Bursa basınında yaşanan ilginç olayların yer alacağı "Bursa Basını Anılar Kitabı" yayınlayacak.

Konuya ilişkin olarak BGC üyelerine bugün yapılan duyuruda, çalışmaları yürütmek üzere BGC Başkanvekili Erdal Çolak, Genel Sayman İhsan Bölük ve Denetim Kurulu Başkanı Teoman Alper'den oluşan bir komisyon kurulduğu kaydedildi. Açıklamada şu bilgilere yer verildi:

"Kitap, değerli meslektaşlarımızın anılarından oluşacak. Kitapta her biri birbirinden ilginç, komik ve trajik olaylar bizzat yaşayanlar tarafından kaleme alınacak. Kitapta, anıları destekleyecek fotoğraflara da yer verilecek. Metinlerinizi, pek çok anının bir kitapta toplanacağını düşünerek, en çarpıcı yönleriyle hazırlayacağınızı umuyoruz. Ummaktan öte, Microsoft Word yazı programında 12 punto, tek satır aralığıyla 2 sayfayı geçmemesini rica ediyor, anı adedinde de sınırlama olmadığını bilmenizi istiyoruz."

Bursalı basın mensuplarını, Bursa Basını Anılar Kitabı'nda yar almasını istedikleri anılarını yer 31 Nisan 2012 tarihine kadar bgc@bgc.org.tr ve anilarkitabi@gmail.com adreslerine iletebilecekler. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bgc'den Yeni Kitap Hazırlığı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement