Bigaspor Yönetimi Kaymakam Genel'i Ziyaret Etti - Son Dakika
Son Dakika Logo

Bigaspor Yönetimi Kaymakam Genel'i Ziyaret Etti

14.06.2012 14:40

Bigaspor Kulübü Derneği yönetim kurulu üyeleri, Biga Kaymakamı Fatih Genel'i ziyaret etti.

Biga spor Kulübü Derneği yönetim kurulu üyeleri, Biga Kaymakamı Fatih Genel'i ziyaret etti.

Kulüp Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Zeren, minikler judo takımının Türkiye şampiyonası için Çorum'a gittiğini söyledi.

Bigaspor'un basketbol, futbol, judo, güreş, masa tenisi, satranç gibi birçok spor dalında çalışmalarını sürdürdüğünü anlatan Zeren, bu çalışmaları sürdürürken bütçe ile ilgili sorunların olduğunu vurguladı.

Zeren, kulüpte alt yapıdan oyuncuların yetiştirileceğini dile getirerek, Biga Kaymakamı Fatih Genel'den spora destek vermesini istedi.

Kaymakam Genel, Zeren'e zor bir görev üstlendiklerini ifade ederek, şöyle konuştu:

"Futbol konusunda çok ilgili değilim, ancak futbolun dünya çapındaki yaygınlığını kıskanıyorum. Futbolda bir sihir var diye düşünüyorum. Ben takım tutmuyorum ancak bugünden itibaren Bigasporluyum. Sadece futbol değil sporun her dalına destek vermeliyiz. 'Bigaspor' deyince futbol akla geliyor. Futbolda küfür ve argo fanatiklik beni rahatsız ediyor. Yeni yönetim olarak sizden bunlara engel olmanızı istiyorum."

Muhabir : Çanakkale/ Burak Akay

Yayıncı : Haluk Yüksel - ÇANAKKALE

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bigaspor Yönetimi Kaymakam Genel'i Ziyaret Etti - Son Dakika


Advertisement