Bik Aydın Şube Müdürü Akoğlu'ndan Rektör Birincioğlu'na Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Bik Aydın Şube Müdürü Akoğlu'ndan Rektör Birincioğlu'na Ziyaret

Bik Aydın Şube Müdürü Akoğlu\'ndan Rektör Birincioğlu\'na Ziyaret

Basın İlan Kurumu (BİK) Aydın Müdürü Özer Akoğlu, Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Birincioğlu’nu ziyaret etti.

05.06.2014 10:19

Basın İlan Kurumu (BİK) Aydın Müdürü Özer Akoğlu, Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Birincioğlu'nu ziyaret etti.

Aydın'da geçtiğimiz mayıs ayında resmi olarak faaliyete başlayan Basın İlan Kurumu(BİK)Aydın Şubesi Müdürü Özer AKOĞLU, Adnan Menderes Üniversitesi(ADÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Birincioğlu'nu makamında ziyaret etti.

Akoğlu'nun ziyaretinden memnuniyetini söyleyen ADÜ Rektör Birincioğlu, "Basın İlan Kurumunun Aydın'a Şube Açması her açıdan Aydın'a fayda sağlayacaktır. Özellikle yerel gazetelere faydası daha fazla olacaktır. Aydın basını için birlikte neler yapabileceğimizi paylaştık" dedi.

ADÜ İletişim Fakültesinden, yerel gazeteler için istifade etmenin önemli olduğunu söyleyen Akoğlu, "Başta ADÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Birincioğlu olmak üzere, üniversite bünyesindeki İletişim Fakültesi hocalarından azami faydalanmak gerekir. Sayın rektörümüzün katkılarıyla, Aydın basının daha iyi olması için çalışmalar yapmak istiyoruz. Bu konuda kendileri de her türlü konuda katkıya açık olduklarını söylediler" diye konuştu.

Ziyarete BİK Aydın Muhasebe Sorumlusu Fevzi Yılmaz da katıldı. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bik Aydın Şube Müdürü Akoğlu'ndan Rektör Birincioğlu'na Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement