Bilecik Belediyesi Nilüfer Oda Orkestrası Film Müzikleri Konseri - Son Dakika
Yerel

Bilecik Belediyesi Nilüfer Oda Orkestrası Film Müzikleri Konseri

Bilecik Belediyesi Nilüfer Oda Orkestrası Film Müzikleri Konseri

Bilecik Belediyesi tarafından düzenlenen Nilüfer Oda Orkestrası Film Müzikleri Konseri, büyük bir beğeniyle izlendi. Konser, katılımcılar tarafından ayakta alkışlandı ve Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı da etkinliğe katılarak teşekkür etti. Başkan Subaşı, Bilecik Belediyesi'nin kültür ve sanat etkinliklerini sürdüreceğini belirtti.

04.12.2023 10:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik Belediyesi tarafından kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında düzenlenen Nilüfer Belediyesi Nilüfer Oda Orkestrası Film Müzikleri Konseri büyük bir beğeniyle izlendi.

Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilen konser, katılımcılar tarafından ayakta alkışlandı.

Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı da etkinliğe kızıyla birlikte katılarak, müzikseverlerle bir araya geldi.

Konser sonunda Orkestra Şefi Deniz Tan ve üyelere çiçek takdim eden Başkan Subaşı, düzenlenen konser dolayısıyla teşekkür etti.

Bilecik Belediyesi'nin vatandaşlar kültür ve sanat etkinlikleriyle buluşturmaya devam edeceğini kaydeden Başkan Subaşı, "Öncelikle bizlere böyle güzel bir gece yaşatan Nilüfer Belediyesi Nilüfer Oda Orkestrasının her bir üyesine çok teşekkür ediyorum. Ayrıca Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem ve burada bulunan Belediye Başkan Yardımcısı Sibel Özer'e de çok teşekkür ediyorum. Konser için salonları dolduran kıymetli Bileciklilere de ayrıca teşekkür ediyorum. Mustafa Kemal Atatürk'ün de "Sanatsız kalmış bir milletin hayat damarlarından biri kopmuş demektir" ifadesinde olduğu gibi Bilecik Belediyesi olarak kültür ve sanat aktivitelerimizi sürdüreceğiz" açıklamasını yaptı.

Konser, Başkan Subaşı, Nilüfer Belediye Başkanı Özer ve ekip üyelerinin hatıra fotoğrafı çektirmesiyle sona erdi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bilecik Belediyesi Nilüfer Oda Orkestrası Film Müzikleri Konseri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement