Bilecik Belediyesi Osmanlı Padişahları Tarih Şeridi Komutanları Ağırladı - Son Dakika
Yerel

Bilecik Belediyesi Osmanlı Padişahları Tarih Şeridi Komutanları Ağırladı

Bilecik Belediyesi Osmanlı Padişahları Tarih Şeridi Komutanları Ağırladı

Bilecik Belediyesi tarafından yapılan Osmanlı Padişahları Tarih Şeridi, Jandarma Genel Komutan Yardımcısı Korgeneral Hüseyin Kurtoğlu ve diğer komutanlar tarafından ziyaret edildi. Şerit, bütün Osmanlı padişahlarının hayatlarını anlatan yazılar ve resimler ile donatılarak vatandaşların hizmetine sunuldu.

29.04.2023 11:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'nin en uzun tarih şeridi olan Bilecik Belediyesi Osmanlı Padişahları Tarih Şeridi komutanları ağırladı.

Bilecik Belediyesinin yaptırdığı Osmanlı Padişahları Tarih Şeridi bütün Osmanlı padişahlarının hayatlarını anlatan yazılar ve resimler ile donatılarak vatandaşların hizmetine sunuldu. Jandarma Genel Komutan Yardımcısı Korgeneral Hüseyin Kurtoğlu, Bilecik Jandarma Eğitim Komutanı Tuğgeneral Uğur Ertekin ve misafirlerine bu alanda yetkililer tarafından Bilecik'in tarihi hakkında bilgiler verildi.

Korgeneral Kurtoğlu, gezisi sonrası yaptığı konuşmada, "Burada bizlere rehberlik eden arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Bizleri en güzel şekilde ağırlamak için ellerinden gelen her şeyi yaptılar çokta memnun kaldık. Osmanlı Padişahlarının hayatının görsel ve işitsel teknolojilerle anlatıldığı 200 metrelik ülkemizin ve dünyanın en uzun tarih şeridini bizlerde çok beğendik. Bilecik'imize çok yakışmış" ifadelerine yer verdi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bilecik Belediyesi Osmanlı Padişahları Tarih Şeridi Komutanları Ağırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement