Bilecik Belediyesi Personeline İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi - Son Dakika
Yerel

Bilecik Belediyesi Personeline İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi

Bilecik Belediyesi Personeline İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi

Bilecik Belediyesi İlk Yardım ve Kurtarma ekibinde yer alan personele, ''Çalışanların İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimlerini Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelik'' kapsamında eğitimler verildi.

11.06.2014 15:39

Bilecik Belediyesi İlk Yardım ve Kurtarma ekibinde yer alan personele, "Çalışanların İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimlerini Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelik" kapsamında eğitimler verildi.

Özel Bilecik İlk Yardım Eğitim Merkezi'nde gerçekleştirilen eğitimde, Fizyoterapist ve İlk Yardım Eğitmeni Tuğba Arslan ile Sağlık Memuru ve İlk Yardım Eğitmeni Ender Toy, ilk yardıma ilişkin birçok konuda bilgi verdi. Teorik ve uygulama şeklinde bilgilerin verildiği eğitimlerde, İlk Yardım Eğitmenleri Tuğba Arslan ve Ender Toy, genel ilk yardım bilgileri, insan vücudu, yaralanmalar kanamalar ve şok, yanıklar ve donma, sıcak ve güneş çarpması, kırık, çıkık ve burkulmalar, zehirlenmeler taşıma teknikleri, hayvan ısırıkları, göz, kulak ve burna yabancı cisim kaçması, temel yaşam desteği, hava yolu tıkanıkları, boğulmalar, kalp krizi, 2'inci değerlendirme, kan şekeri, havale ve sara hastalıkları ile koma ve bayılma konularında temel bilgiler verildi.

Teorik bilgilerin bugün verildiği eğitimlerin uygulamalı kısmının yarın verileceği belirtildi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bilecik Belediyesi Personeline İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement