Bilecik Belediyesi Ramazan Ayında Sıcak Yemek İkramı Yaptı - Son Dakika
Yerel

Bilecik Belediyesi Ramazan Ayında Sıcak Yemek İkramı Yaptı

Bilecik Belediyesi Ramazan Ayında Sıcak Yemek İkramı Yaptı

Bilecik Belediyesi, ramazan ayı boyunca yaşlı, dezavantajlı ve bakıma muhtaç kişi ve aile üyelerine sıcak yemek ikramında bulundu. Sosyal belediyecilik anlayışıyla hareket eden belediye, iftar çadırında binlerce kişiyi ağırlarken evinde yemek yapamayan ve bakıma muhtaç olan kişilere de sıcak yemeklerini teslim etti.

09.04.2024 12:39  Güncelleme: 12:42

Bilecik Belediyesi tarafından ramazan ayı boyunca yaşlı, dezavantajlı ve bakıma muhtaç kişi ve aile üyelerine sıcak yemek ikramı yapıldı.

Sosyal belediyecilik anlamında güzel çalışmaların sürdürüldüğü Bilecik Belediyesinde ramazan ayında da yaşlı ve bakıma muhtaç insanlar unutulmadı. Paylaşma ve dayanışma ayı olan ramazanda iftar çadırında her gün binlerce kişinin ağırlanırken aynı zamanda evinde yemek yapamayan ve bakıma muhtaç kişiler de sıcak yemekle buluştu. Bilecik Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü'ne bağlı görevliler, her gün özenle hazırlanan sıcak yemekleri, belirlenen adreslerdeki evlere teslim ediyor.

Vatandaşların talep ve görüşlerini de dinleyen görevliler, yapılması gereken hizmetleri de not alarak, çalışma programlarına koyuyor. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bilecik Belediyesi Ramazan Ayında Sıcak Yemek İkramı Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement